Ολυμπιακός: Ανέβηκε ο Χάμες, αλλά…

Ο Κολομβιανός έβγαλε χθες μεγάλο μέρος της προπόνησης στον Ρέντη, αλλά όχι ολόκληρη. Ακόμα είναι αρκετά πίσω λόγω και της αποχής του τον τελευταίο μήνα. Όλα δείχνουν ότι θα είναι στην αποστολή για την ΑΕΚ.

Ολυμπιακός: Ανέβηκε ο Χάμες, αλλά…

Όλο το ενδιαφέρον της χθεσινής ημέρας ήταν στον Ρέντη και στην προπόνηση του Ολυμπιακού ενόψει του αγώνα με την ΑΕΚ. Ο Μίτσελ έχει την αγωνία του προκειμένου να γνωρίζει ποιους ποδοσφαιριστές θα έχει στη διάθεσή του στην κυριακάτικη αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους» στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Ισπανός προπονητής είχε προαναγγείλει μετά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό την επιστροφή του Χάμες Ροντρίγκες, κάτι που προέκυπτε και από το ρεπορτάζ και από την πορεία του παίκτη καθημερινά στις προπονήσεις. Χθες ήταν το κρίσιμο τεστ για τον 31χρονο σταρ, ο οποίος θα δοκίμαζε να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα και να τεθεί στη διάθεση του 59χρονου κόουτς. Άλλωστε και ο Μίτσελ τον περιμένει, αφού έχει δείξει ότι στα ντέρμπι μπορεί να δώσει το κάτι παραπάνω. Ο Χάμες, λοιπόν, στη χθεσινή προπόνηση έλαβε μέρος για 40 λεπτά. Δεν έπαιξε μόνο στο διπλό ο Κολομβιανός σταρ, ο οποίος είναι αλήθεια ότι μετά από αρκετό καιρό έβαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης μαζί με την υπόλοιπη ομάδα. Πράγματι το τελευταίο διάστημα έχει ανεβάσει στροφές ο Χάμες και βρίσκεται στο στάδιο της επιστροφής. Άλλωστε και μαγνητική που έχει βγάλει έχει δείξει πως δεν αντιμετωπίζει κάποιο θέμα. Πιο πολύ ο ίδιος φοβάται να ζορίσει το πόδι του παρά δεν του το επιτρέπουν οι ενοχλήσεις.

Ακόμα είναι πολύ πίσω

Τι γίνεται, όμως, ενόψει ΑΕΚ με τον Ροντρίγκες; Οι πληροφορίες από τον Ρέντη αναφέρουν πως το πιθανότερο είναι να βρίσκεται στην αποστολή. Αφού και χθες έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης, αναμένεται να συμπεριληφθεί στην αποστολή, αλλά οι πιθανότητες για να παίξει βασικός δεν είναι με το μέρος του. Και χθες φάνηκε ότι είναι αρκετά πίσω ο Χάμες και ακόμα θέλει δουλειά για να επανέλθει στα επιθυμητά επίπεδα και να μπορέσει να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις ενός αγώνα όπως αυτός με την ΑΕΚ. Ναι μεν ανέβασε στροφές, ναι μεν έβγαλε μεγάλο μέρος της προπόνησης, αλλά από την άλλη δεν φάνηκε ότι είναι και στα επίπεδα που περίμεναν στον Ρέντη για να υπολογίζουν 100% στη συμμετοχή του. Εάν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο τις επόμενες ημέρες, θα μπει στο πούλμαν για τη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο Χάμες δεν είναι και στο καλύτερο επίπεδο αυτήν την εποχή και είναι λογικό αν αναλογιστούμε πως το τελευταίο του παιχνίδι με την ερυθρόλευκη φανέλα το έπαιξε στις 13 Φεβρουαρίου και ήταν το 6-1 με τον Παναιτωλικό. Έτσι τα δεδομένα δεν είναι υπέρ του, τουλάχιστον για την ενδεκάδα του αγώνα με την ΑΕΚ.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην έντυπη έκδοση του ΦΩΤΟΣ