Ολυμπιακός: Ο αριστερός μπακ των ντέρμπι

Ο Ραμόν προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στον Ολυμπιακό, μέχρι στιγμής στα ντέρμπι ο Μίτσελ επιμένει με τον Ρέαμπτσιουκ που είναι ξεκούραστος ενόψει ΑΕΚ. 

Ολυμπιακός: Ο αριστερός μπακ των ντέρμπι

Μία από τις θέσεις στις οποίες πλέον υπάρχει ανταγωνισμός στον Ολυμπιακό είναι αυτή του αριστερού μπακ, με τον Ραμόν να προσαρμόζεται όλο και περισσότερο στις νέες συνθήκες και να κάνει καλά παιχνίδια, αλλά και τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ να έχει πλέον τις ευκαιρίες για να παίρνει ανάσες και να παρουσιάζεται πιο φρέσκος και όχι κατάκοπος από τις σερί συμμετοχές, όπως συνέβαινε μέχρι πρότινος.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Μολδαβός φέρεται να έχει το προβάδισμα με την έννοια ότι ο Μίτσελ τον εμπιστεύεται ως βασικό σε όλα τα ντέρμπι της ομάδας (και στο πρόσφατο με τον Παναθηναϊκό και στα προηγούμενα), αλλά ο προπονητής του Ολυμπιακού κρατά «ζεστό» και τον Βραζιλιάνο που επιθετικά έχει αρχίσει και δείχνει πράγματα, ενώ ανασταλτικά κάνει προσπάθεια να διορθώσει ορισμένα κενά και ατέλειες.

Ο Ρέαμπτσιουκ είχε παίξει βέβαια και στον αγώνα του Κυπέλλου στη Νέα Φιλαδέλφεια αντιμετωπίζοντας αρκετά προβλήματα, ωστόσο μοιάζει στο μυαλό του προπονητή να είναι η πρώτη επιλογή για τρεξίματα και αμυντική πίεση. Οι αποφάσεις πάντως δεν είναι πλέον τόσο δεδομένες όσο λίγο παλιότερα για τη συγκεκριμένη θέση.