Η Φλουμινένσε θέλει τον Χάμες

Σοβαρό ενδιαφέρον της Φλουμινένσε για τον Χάμες Ροντρίγκες αποκαλύπτουν Μέσα της Κολομβίας που αναφέρουν ότι οι Βραζιλιάνοι του προσφέρουν ένα πλουσιοπάροχο συμβόλαιο.

Η Φλουμινένσε θέλει τον Χάμες

Σενάριο από την Κολομβία θέλει τον Χάμες Ροντρίγκες να είναι υποψήφιος μεταγραφικός στόχος της Φλουμινένσε, η οποία πριν λίγο καιρό απέκτησε τον Μαρσέλο από τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα η ιστοσελίδα semana.com αναφέρει πως ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται στο… στόχαστρο του βραζιλιάνικου κλαμπ, το οποίο είναι διατεθειμένο να του προσφέρει ένα μεγάλο συμβόλαιο.

«Τον θέλουν πολλοί σύλλογοι του τον κόσμο, ανάμεσά τους και η Φλουμινένσε από τη Βραζιλία που βάζει στο τραπέζι έναν μισθό εκατομμυρίων για να τον δελεάσει. Αυτή τη στιγμή το μέλλον του Κολομβιανού μέσου είναι για άλλη μια φορά αβέβαιο. Το συμβόλαιό του με τον Ολυμπιακό λήγει τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους και ήδη έχουν αρχίσει να ακούγονται φήμες για τον νέο προορισμό που θα είχε ο ποδοσφαιριστής της Εθνικής Κολομβίας», αναφέρει το δημοσίευμα.

Το ρεπορτάζ από την πατρίδα του Χάμες αναφέρει επίσης ότι η Φλουμινένσε είναι διατεθειμένη να του προσφέρει 3 εκατ. δολάρια το χρόνο γεγονός που σημαίνει ότι οι αποδοχές του θα ξεπερνούν και του Μαρσέλο.

Να επισημάνουμε ότι ο Κολομβιανός άσος έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι με οψιόν ανανέωσης, αλλά ακόμα δεν έχουν πέσει υπογραφές για το +1.