Ο Νάτχο μιλάει για τη Μπέτις και τον Πανιώνιο

Ο Ισραηλινός χαφ του Ολυμπιακού δήλωσε πως είναι πανέτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα.

Ο Νάτχο μιλάει για τη Μπέτις και τον Πανιώνιο

Το παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με τον Αστέρα Τρίπολης κρίθηκε από ένα γκολ του Μπίμπαρς Νάτχο στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Ο Ισραηλινός χαφ αγωνίστηκε για περισσότερο από μία ώρα στην αναμέτρηση με τη Μπέτις και πλέον δείχνει πως είναι έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του στην ομάδα. Ο Νάτχο παραχώρησε συνέντευξη στη Nova και αρχικά αναφέρθηκε στο γεγονός πως η ομάδα του πρέπει να γυρίσει τον διακόπτη και να κοιτάξει το ματς με τον Πανιώνιο.

«Σαφώς και πρέπει να αλλάξουμε τη νοοτροπία μας. Είναι διαφορετικό να παίζεις στην Ελλάδα και διαφορετικό στην Ευρώπη. Αν θέλουμε να παίζουμε του χρόνου στην Ευρώπη πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι στο πρωτάθλημα», είπε ο 30χρονος μέσος του Ολυμπιακού.

Στη συνέχεια ο Νάτχο αναφέρθηκε στο παιχνίδι με τη Μπέτις λέγοντας χαρακτηριστικά: «Πιστεύω ότι απέναντι σε αυτόν τον δύσκολο αντίπαλο. Ελέγξαμε πολύ καλά την αμυντική λειτουργία. Εμποδίσαμε να πλησιάσουν την εστία μας παρά το γεγονός ότι είχαν την κατοχή της μπάλας. Το δικό μας μείον είναι ότι τη στιγμή που είχαμε τη μπάλα δεν μπορέσαμε να γίνουμε περισσότερο επικίνδυνοι».

Σχολιάζοντας τον τρόπο με τον οποίο ο Μαρτίνς εντάσσει τα νέα πρόσωπα στην ομάδα ο Νάτχο είπε: «Ο παίκτης όταν έρθει σε καινούρια ομάδα χρειάζεται χρόνο, μέρες ίσως και μήνες για να μάθει τι ζητάει ο προπονητής. Ήμουν μία τέτοια περίπτωση, νομίζω ότι το ξεπέρασα αυτό το στάδιο. Γνωρίζω το σύνολο και από εδώ και πέρα είναι στην κρίση του προπονητή».

Όσον αφορά στην αναμέτρηση με τον Πανιώνιο ο Ισραηλινός χαφ του Ολυμπιακού επισήμανε: «Θα είναι επικίνδυνος αντίπαλος. Δεν είναι το ίδιο να παίζεις εκτός έδρας. Δεν τον γνωρίζουμε καλά οι περισσότεροι γιατί μέχρι τώρα δεν είχαμε ασχοληθεί μαζί του. Έχουμε δύο ημέρες μπροστά μας να μελετήσουμε τον αντίπαλο μας. Δεν θα είναι εύκολο, αλλά πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».