Αχιλλέας Μπέος για τραγωδία στα Τέμπη: «Επιτέλους λίγη ευαισθησία. Λίγη ντροπή! Τίποτα άλλο…»

Ο δήμαρχος Βόλου και πρόεδρος της ομώνυμης ομάδας Αχιλλέας Μπέος με μια αιχμηρή ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα αναφέρθηκε στο δυστύχημα στα Τέμπη, κάνοντας επίθεση σε όσους περιφέρονται από κανάλι σε κανάλι και επιδίδονται σε κομματική προπαγάνδα.

Αχιλλέας Μπέος για τραγωδία στα Τέμπη: «Επιτέλους λίγη ευαισθησία. Λίγη ντροπή! Τίποτα άλλο…»

Αναλυτικά η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου στα κοινωνικά δίκτυα.

«H πατρίδα θρηνεί δεκάδες παιδιά μας. Ο πόνος, η οδύνη σκεπάζουν τα πάντα. Επιτέλους σταματήστε κάποιοι με δηλώσεις, ανακοινώσεις, περιφερόμενοι από κανάλι σε κανάλι να επιδίδεστε σε κομματική προπαγάνδα. Είναι η χειρότερη μορφή ασέβειας, πραγματική ύβρις, σε αυτούς που έφυγαν τόσο άδικα, αλλά και στις οικογένειές τους που βιώνουν αυτόν τον αβάσταχτο πόνο της απώλειας.

Αλήθεια εσείς οι πολιτικοί απατεώνες, που λειτουργείτε με αυτόν τον αισχρό τρόπο, πιστεύετε ότι έτσι μπορείτε να εκμεταλλευτείτε και να καπηλευθεί τον πόνο αυτών των ανθρώπων, την οδύνη μιας ολόκληρης κοινωνίας για να αποσπάσετε μερικές ψήφους; Οι ώρες αυτές είναι για να πενθήσουμε. Είναι ώρες ευθύνης και περισυλλογής. Και για να το πω απλά και λαϊκά, στην γλώσσα που όλοι μας μιλούμε: Βγάλτε τον σκασμό! Επιτέλους λίγη ευαισθησία. Λίγη ντροπή! Τίποτα άλλο…»