Ολυμπιακός: Η μεγάλη προσπάθεια του Εμβιλά για την ΑΕΚ

Ο Γιαν Εμβιλά δεν έχει τις πιθανότητες με το μέρος του, αλλά θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να προλάβει το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια (12/3).

Ολυμπιακός: Η μεγάλη προσπάθεια του Εμβιλά για την ΑΕΚ

Κανένας δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά και να πει με σιγουριά ότι ο Γιαν Εμβιλά θα προλάβει ή όχι το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια που θα είναι και το τελευταίο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι πιθανότητες δεν είναι με το μέρος του Γάλλου άσου, αλλά έχει αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν, ότι πάντοτε κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να κάνει... σμπαράλια τα προγνωστικά και τις εκτιμήσεις για έναν τραυματισμό του.

Ο τραυματισμός του στο πόδι δεν είναι καθόλου «αθώος», όμως, είναι αποφασισμένος να καταβάλει μεγάλη προσπάθεια, έτσι ώστε να μπει σε πρώτη φάση στην αποστολή και από εκεί και πέρα... βλέπουμε.

Ο Μίτσελ φυσικά και θα τον ήθελε να τον έχει στη διάθεσή του. Είναι ο παίκτης που βγάζει προσωπικότητα σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις και μπορεί να αποδειχθεί κομβικός.

Ωστόσο, προς το παρόν το μόνο που μπορεί να κάνει ο Ισπανός τεχνικός δεν είναι τίποτε άλλο από το να βλέπει την περίπτωσή του μέρα με τη μέρα.

Από προπόνηση σε προπόνηση θα εκτιμάται η κατάστασή του, έτσι ώστε να διαπιστωθεί αν θα είναι σε θέση να βοηθήσει ή όχι στο παιχνίδι με την ΑΕΚ.