Ολυμπιακός: Η ώρα του Γκιγιέρμε στη Ν. Σμύρνη

Όλα δείχνουν ότι πλησιάζει η ώρα που θα κάνει ντεμπούτο ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ, ο οποίος αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής με τον Πανιώνιο.

Ολυμπιακός: Η ώρα του Γκιγιέρμε στη Ν. Σμύρνη

Αυτή τη φορά δεν θα τον διατηρήσει στον πάγκο για 90 λεπτά. Αυτή τη φορά ο Πέδρο Μαρτίνς θα προχωρήσει στη χρησιμοποίησή του. Ο λόγος για τον Γκιγιέρμε, ο οποίος ακόμη δεν έχει κάνει ντεμπούτο όχι μόνο στην ενδεκάδα, αλλά έστω να πάρει χρόνο συμμετοχής στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός χαφ που έπιασε λιμάνι, έχοντας ακολουθήσει κανονικά την προετοιμασία με την Λα Κορούνια, ετοιμάζεται να κάνει ντεμπούτο την Δευτέρα κόντρα στον Πανιώνιο στη Ν. Σμύρνη.

Το πιθανότερο είναι να παίξει στο δεύτερο ημίχρονο. Αυτό είναι προς το παρόν το πλάνο του Μαρτίνς. Να του δώσει χρόνο στο δεύτερο μέρος, καθώς με τον συγκεκριμένο τρόπο προσπαθεί να βάζει στο “κόλπο” όλους τους καινούριους.

Δεν τους βάζει κατευθείαν στην ενδεκάδα, αλλά σιγά-σιγά εφόσον έχουν πάρει πρώτα κάποια λεπτά συμμετοχής κατά τη διάρκεια των αγώνων.

Ο Γκιγιέρμε που δεδομένα θα πάρει φανέλα βασικού την Πέμπτη στον αγώνα Κυπέλλου με τον Λεβαδειακό στο Κύπελλο, αναμένεται λοιπόν να κάνει ντεμπούτο κόντρα στον Πανιώνιο...

Το ερωτηματικό βεβαίως έχει να κάνει με τους χαφ που θα ξεκινήσουν στη Ν. Σμύρνη. Οι Μπουχαλάκης, Καμαρά και Νάτχο είναι αυτοί που θα διεκδικήσουν τις δύο θέσεις...