Το...γελοίον της ΕΠΟ

Eίναι αλήθεια ότι δεν γίναμε σοφότεροι από τη συνέντευξη Τύπου του απεσταλμένου της ΟΥΕΦΑ, Χέρμπερτ Χούμπελ.

Το...γελοίον της ΕΠΟ

Ο Αυστριακός αρκέσθηκε για λόγους πολιτικής σε αοριστολογίες, κατακεραύνωσε όμως τον οπλοφόρο Σαββίδη, ενώ διαπιστώσαμε από κοντά ότι ο πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος είναι ένας φοβισμένος άνθρωπος, που δεν δέχεται ερωτήσεις για ευνόητους λόγους.

Στριμωχτήκαμε λοιπόν σε ένα ανήλιο δωμάτιο, περιμένοντας τον Αυστριακό παράγοντα, που δεν μας είπε κάτι καινούργιο και αρκέσθηκε στο χρησμό “Δεν είναι απίθανο το grexit, αλλά δεν είναι και πιθανό”. Καταδίκασε όμως κατ΄ επανάληψη τα περίστροφα στους αγωνιστικούς χώρους, αναρωτήθηκε ρητορικά τι θα συνέβαινε αν ένας παράγοντας έμπαινε σε γήπεδο της Budesliga με πιστόλι και φυσικά δεν απάντησε, όταν ρωτήθηκε αν γνωρίζει ότι ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ, στηρίχθηκε από τον κουμπουροφόρο της Τούμπας.

Μια από τα ίδια κατά τα άλλα, το ξαναζεσταμένο φαγητό που μας σέρβιρε τετράκις ο Σταύρος Κοντονής, το έβαλε στο φούρνο μικροκυμάτων ο Γιώργος Βασιλειάδης και το πρόσφερε στο ελληνικό ποδόσφαιρο με πολλά μπλα, μπλα, μπλα.

Εκεί όμως που διαπιστώθηκε το γελοίον του πράγματος, ήταν οι δηλώσεις του Βαγγέλη Γραμμένου, έξω από τα γραφεία της ΕΠΟ, στα όρθια και με τον ήλιο ντάλα. Είδαμε έναν φοβισμένο άνθρωπο, που σημειωτέον δεν έχει καταδικάσει ακόμη τα έκτροπα της Τούμπας. Πώς θα μπορούσε άλλωστε, όταν εξήγγειλε μετά παρρησίας ότι η Εθνική πρέπει να πάει στη φιλόξενη Τούμπα, μακριά από το αφιλόξενο Καραϊσκάκη. Όταν όμως ο Ολυμπιακός ζήτησε την αντικατάσταση του Παπαπέτρου, εξέδωσε ασμένως ανακοίνωση, χαρακτηρίζοντας τον μόνιμο εκπρόσωπο της χώρας στο Τσάμπιονς Λιγκ, “ντροπή του ελληνικού ποδοσφαίρου”. Στη μοναδική ίσως εφετινή ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Και τρομάξαμε, όταν ψέλλισε “περιμένουμε έγγραφη διαβεβαίωση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου για την ασφάλεια των γηπέδων”. Κι αν δεν την τηρήσουν τι θα πράξει; Θα ξαναδιακόψει το πρωτάθλημα;

ΥΓ: Το 2018 όταν και στο πιο απομακρυσμένο χωριό υπάρχει ίντερνετ, είναι ανεπίτρεπτο να δίνει συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος της ΟΥΕΦΑ, σε ένα χώρο που ανήκει στην ΕΠΟ και να μην υπάρχει wi fi.