Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Τιμή και Δόξα στον θρυλικό Χρήστο Ζαντέρογλου»

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού έστειλε τα συλλυπητήριά του για τον θάνατο του Βετεράνου ποδοσφαιριστή των Ερυθρολεύκων, Χρήστου Ζαντέρογλου μέσω ανακοίνωσής του.

Βετεράνοι Ολυμπιακού: «Τιμή και Δόξα στον θρυλικό Χρήστο Ζαντέρογλου»

Μία από τις μεγάλες μορφές των ελληνικών γηπέδων, ο Χρήστος Ζαντέρογλου, έφυγε από τη ζωή το Σάββατο (4/3) σε ηλικία 83 ετών.

Ο Σύνδεσμος Βετεράνων του Ολυμπιακού εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση και αποτίει φόρο τιμής στον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή των «ερυθρόλευκων».

Η ανακοίνωση:

«Ο σύνδεσμος βετεράνων ποδοσφαιριστών Ολυμπιακού Πειραιώς αποτίει φόρο τιμής και εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του θρυλικού ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και από τα παλαιότερα μέλη του συνδέσμου Χρήστου Ζαντέρογλου, που έφυγε από κοντά μας σε ηλικία 83 ετών.

Ο άριστος οικογενειάρχης και αγαπημένος συμπαίκτης και φίλος μας Χρήστος έγραψε μεγάλη ιστορία και χρυσές σελίδες δόξας στον Ολυμπιακό με την θρυλική ομάδα του Μάρτον Μπούκοβι κατακτώντας πρωταθλήματα και κύπελλα, ενώ ήταν για πολλά χρόνια μέλος της Εθνικής ομάδας.

Ο Χρήστος Ζαντέρογλου που ξεκίνησε την καριέρα του από την ιστορική ομάδα της Νίκης Βόλου μετά το τέλος της μεγάλης καριέρας του έγινε προπονητής και προσέφερε τις υπηρεσίες του με επιτυχία σε πολλές ομάδες, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε πολλούς αγώνες με την ομάδα των βετεράνων του Ολυμπιακού για φιλανθρωπικούς σκοπούς.

Ο Χρήστος είναι πλέον στο Πάνθεον των ηρώων της θρυλικής ιστορίας του Ολυμπιακού και του Ελληνικού ποδοσφαίρου, ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΙΚΟ ΧΡΗΣΤΟ ΖΑΝΤΕΡΟΓΛΟΥ».