Ολυμπιακός: Πάει για ενδεκάδα ο Μασούρας, τι γίνεται με Μπουτούτσι

Ο Μίτσελ ετοιμάζει τον Μασούρα για την ενδεκάδα του Ολυμπιακού στο ματς με τον Λεβαδειακό, ενώ στην αποστολή είναι και ο Μπουτούτσι.

Ολυμπιακός: Πάει για ενδεκάδα ο Μασούρας, τι γίνεται με Μπουτούτσι

Κανένα παιχνίδι δεν είναι απλό για τον Ολυμπιακό και γι’ αυτό ο Μίτσελ αντιμετωπίζει με μεγάλη σοβαρότητα και σεβασμό την αναμέτρηση με τον Λεβαδειακό. Στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς με τους Βοιωτούς ο Ισπανός προπονητής δεν άνοιξε τα χαρτιά του για την ενδεκάδα που θα παρατάξει.

Θα έχει αλλαγές το αρχικό σχήμα και κάποιες θα είναι αναγκαστικές λόγω και των απουσιών που έχει ο Ολυμπιακός. Ένας παίκτης που αναμένεται να πάρει φανέλα βασικού είναι ο Γιώργος Μασούρας.

Το διάστημα που έπαιξε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό η εικόνα του ήταν αρκετά καλή με τον Μίτσελ να μένει ικανοποιημένος, αφού είδε έναν Μασούρα αρκετά δραστήριο στην επίθεση.

Στην αποστολή για το ματς με τον Λεβαδειακό είναι και ο Ζούμερ Μπουτούτσι, ο οποίος έπαιξε σε εκείνο το 3-0 από την ΑΕΚ και στη συνέχεια δεν αγωνίστηκε ξανά. Ο Κοσοβάρος είναι μία από τις τέσσερις χειμερινές μεταγραφές και ο μοναδικός που δεν έχει πάρει πολύ χρόνο συμμετοχής.

Αρκετός κόσμος αναρωτιέται τι γίνεται με τον Μπουτούτσι. Εάν το ματς με τον Λεβαδειακό εξελιχθεί καλά για τον Ολυμπιακό τότε ο Κοσοβάρος θα πάρει χρόνο συμμετοχής. Αυτό είναι το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Μίτσελ. Κατά τα άλλα πρόκειται για έναν παίκτη που συνεχίσει να αφήνει καλές εντυπώσεις στον Ρέντη. Μπορεί να μην έχει προσαρμοστεί τόσο εύκολα όσο ο Κανός, αλλά δείχνει καλά στοιχεία. Θέλει δουλειά στην τελική προσπάθεια και στο γκολ, αλλά δεν είναι κακή η εικόνα του.