ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Κάργα, ετοιμάζει Κεντζιόρα με Ιωνικό ο Λουτσέσκου

Με αρκετές απουσίες θα παραταχθεί ο ΠΑΟΚ στο κυριακάτικο (5/3, 20.30) ματς με τον Ιωνικό στην Τούμπα.

ΠΑΟΚ: Απρόοπτο με Κάργα, ετοιμάζει Κεντζιόρα με Ιωνικό ο Λουτσέσκου

Η προετοιμασία της ομάδας του ΠΑΟΚ για το εντός έδρας ματς που ακολουθεί κόντρα στον Ιωνικό ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου. Η τελευταία προπόνηση ως συνήθως περιλάμβανε δουλειά στο τακτικό κομμάτι και ειδικό πρόγραμμα για τις στατικές φάσεις.

Ο Ραζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει τον τιμωρημένο Ζόαν Σάστρε. Εκτός αποστολής έμεινε κι ο Στέφαν Σβαμπ, που βρίσκεται στην πατρίδα του με ειδική άδεια λόγω της γέννησης του γιου του, ενώ διαθέσιμος δεν θα είναι κι ο Γιάννης Κάργας που γύρισε το πόδι του στην προπόνηση και θα υποβληθεί σε μαγνητική τη Δευτέρα, ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει.

Το ίδιο ισχύει και για τους Αντρέ Βιεϊρίνια, Λευτέρης Λύρατζης, Νέλσον Ολιβέιρα και Νίκολας Κουαλιάτα που έκαναν ατομικό, όπως και για τον Γιάσμιν Κούρτιτς που ακολούθησε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Στο βασικό σχήμα του ΠΑΟΚ ενδέχεται να βρεθεί για πρώτη φορά ο νεοαποκτηθείς Τόμας Κεντζιόρα.

Αναλυτικά οι παίκτες που θα έχει στη διάθεσή του ο Ρουμάνος τεχνικός είναι οι: Κοτάρσκι, Ζ. Ζίβκοβιτς, Κεντζιόρα, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Κουλιεράκης, Τσαούσης, Ράφα Σοάρες, Ντάντας, Ντόουγκλας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Α. Ζίβκοβιτς, Τάισον, Ρικάρντο, Νάρεϊ, Μπράντον, Τζίμας.