Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Σισέ, εκτός πέντε παίκτες

Στην αποστολή του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό συμπεριλήφθηκε ο Παπέ Σισέ, ενώ εκτός έμειναν πέντε παίκτες.

Ολυμπιακός: Στην αποστολή ο Σισέ, εκτός πέντε παίκτες

Τον Λεβαδειακό υποδέχεται την Κυριακή (5/3, 16:00) ο Ολυμπιακός για την 25η αγωνιστική της Super League 1 στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τους Βοιωτούς με τον Μίτσελ να ανακοινώνει και τα ονόματα των παικτών που συμπεριλήφθηκαν στην αποστολή.

Δεν υπάρχει κάποια έκπληξη, αφού εκτός έμειναν οι ποδοσφαιριστές που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών ή είναι τιμωρημένοι. Ροντινέι και Παπασταθόπουλος θα εκτίσουν την ποινή τους σε αυτή την αναμέτρηση. Χάμες, Εμβιλά και Γκάρι είναι εκτός λόγω τραυματισμών, ενώ στην αποστολή επέστρεψε ο Σισέ. Εκτός έμεινε και ο Ρέτσος που είναι ανέτοιμος.

Αναλυτικά στην αποστολή έχουν συμπεριληφθεί οι:

Ανδρούτσος, Μπα, Μπακαμπού, Μπουτούτσι, Κανός, Σισέ, Ελ Αραμπί, Φορτούνης, Χουάνγκ, Κασάμι, Κρίστινσον, Μασούρας, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ, Πασχαλάκης, Μπιέλ, Ραμόν, Σαμασέκου, Τζολάκης, Βαλμπουενά, Βρουσάι.