Εφιάλτης -9 βαθμών για τον Παναθηναϊκό

Με αφαίρεση, όχι 3 αλλά 9 βαθμών, κινδυνεύει ο Παναθηναϊκός λόγω των οφειλών του σε Λέτο, Εσιέν και Τοτσέ.

Εφιάλτης -9 βαθμών για τον Παναθηναϊκό

Στους τρεις ποδοσφαιριστές ο Παναθηναϊκός χρωστά συνολικά 450.000 ευρώ. Και καθώς το ταμείο είναι μείον, ζήτησε νέα αναβολή στην υπόθεση επικαλούμενος και τη διακοπή του πρωταθλήματος.

Η δικηγόρος, ωστόσο, των παικτών στη σημερινή εκδίκαση της υπόθεσης υπήρξε λαύρα: «Έχουν προβεί σε πέντε διακανονισμούς για οφειλές που χρονολογούνται από το 2013, στην περίπτωση του Εσιέν έχει διακανονιστεί δύο φορές η υπόθεση από το 2015, ενώ για τον Τοτσέ υπάρχουν χρωστούμενα από το 2011».

Και συνέχισε: «Δεν έχουν καμία σχέση όσα συμβαίνουν στο ελληνικό πρωτάθλημα με τις συγκεκριμένες υποθέσεις. Αν δοθεί και σήμερα αναβολή θα ματαιωθούν οι απαιτήσεις μας γιατί ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να μη πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου ζήτησε αναβολή επειδή «τα πράγματα είναι σοβαρά γιατί καμία ομάδα δεν γνωρίζει το πόσο θα κρατήσει η διακοπή. Να ξέρετε ότι θα έχουμε απώλειες εσόδων λόγω της κατάστασης αυτής. Θέλουμε αναβολή για να μπορέσουμε να ανταποκριθούμε και να πάρουμε την αδειοδότηση».

Το αίτημα απορρίφθηκε από την έδρα. Η απόφαση αναμένεται εντός των επόμενων ημερών, με τον Παναθηναϊκό πλέον να αντιμετωπίζει τον κίνδυνο αφαίρεσης ακόμα και εννιά βαθμών (τρεις από κάθε περίπτωση).