Εθελοντική αιμοδοσία από τον ΣΦ Λαμίας για τους τραυματίες από την τραγωδία των Τεμπών

Ο Σύλλογος Φιλάθλων Λαμίας ανακοίνωσε εθελοντική αιμοδοσία στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, με σκοπό να συγκεντρωθούν όσο το δυνατόν περισσότερες φιάλες.

Εθελοντική αιμοδοσία από τον ΣΦ Λαμίας για τους τραυματίες από την τραγωδία των Τεμπών

Στην ανακοίνωση τους, οι οργανωμένοι της ομάδας μας δεσμεύονται πως με δική τους ευθύνη οι φιάλες θα παραδοθούν στα νοσοκομεία της Λάρισας, ώστε να καλυφθούν οι ανάγκες που υπάρχουν.

Αναλυτικά:

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Φιλάθλων Λαμίας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων της ανείπωτης τραγωδίας στα Τέμπη, εύχεται ταχεία ανάρρωση στους τραυματίες και καλεί όλα τα μέλη του και κάθε συμπολίτη μας σε εθελοντική αιμοδοσία, στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας, με σκοπό τη συλλογή αίματος που με ευθύνη μας θα μεταφερθεί στα Νοσοκομεία της Λάρισας, προκειμένου να συμβάλουμε στις μεγάλες ανάγκες αίματος που υπάρχουν.

Στο τμήμα αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, παρακαλούμε να αναφέρετε το όνομα του συλλόγου μας και για οποιαδήποτε πρόσθετη πληροφορία, μπορείτε να αποστείλετε μήνυμα στην σελίδα μας και στο email sflamias1975@gmail.com