Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ - Κανονικά το ματς με τον Ατρόμητο

Απορρίφθηκε η έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της πρωτόδικης απόφασης για διεξαγωγή του αγώνα με τον Ατρόμητο. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να οριστεί το ματς στο Περιστέρι, που αναβλήθηκε λόγω του ύψους των δοκαριών.

Απορρίφθηκε η έφεση της ΑΕΚ - Κανονικά το ματς με τον Ατρόμητο

Το απόγευμα της Παρασκευής (24/2) είχε εκδικαστεί η έφεση που άσκησε η ΑΕΚ μετά τη πρωτόδικη δικαίωση του Ατρόμητου για την «υπόθεση των δοκαριών», που οδήγησε στην αναβολή του μεταξύ τους αγώνα για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ γνωστοποίησε την Τετάρτη 1η Μαρτίου την απόφασή της να απορρίψει την έφεση της ΑΕΚ και ως εκ τούτου το παιχνίδι θα πρέπει να οριστεί σε νέα ημερομηνία.

Η υπόθεση έκλεισε στην Ελλάδα. Αν η ΑΕΚ θέλει να το φτάσει μέχρι τέλους, ώστε να πάρει το παιχνίδι στα χαρτιά, θα πρέπει να προσφύγει στο Διεθνές Διαιτητικό Δικαστήριο.

Όπως ανακοινώθηκε: "Η Επιτροπή Εφέσεων δέχθηκε τυπικώς και απέρριψε κατ’ουσίαν την, από 16.2.2023 και με αριθμό πρωτοκόλλου ΕΠΟ 5743/16.2.2023, έφεση της ΠΑΕ ΑΕΚ κατά της υπ’αριθμ. 54/14.2.2023 αποφάσεως του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Superleague".

Το σκεπτικό της απόφασης δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμα από την Επιτροπή Εφέσεων, κάτι που θα γίνει τις επόμενες ημέρες.