Άρης: Ο Ετέμπο θα εκτίσει ποινή με τον ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Ο Άρης «κλείδωσε» μια θέση στα play off, όμως ο Πίτερ Ετέμπο αντίκρισε την κίτρινη κάρτα στη εντός έδρας νίκη εναντίον του Ατρόμητου (2-1), συμπληρώνοντας έτσι το όριο καρτών και θα εκτίσει την ποινή του στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (12/03).

Άρης: Ο Ετέμπο θα εκτίσει ποινή με τον ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Ο προπονητής του Άρη, Τόλης Τερζής δεν μπορεί να υπολογίζει στον Νιγηριανό μέσο, καθώς αποφασίστηκε πως θα εκτίσει την ποινή του την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου, συγκεκριμένα στον εκτός έδρας αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Ενώ, στην σημερινή προπόνηση αναμένεται η επαναξιολόγηση της κατάστασης του Ματέο Γκαρσία και τα αποτελέσματα της μαγνητικής του Λούκας Ρουπ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τη ΠΑΕ Άρης:

"Ο Πίτερ Ετέμπο, που συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή του στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα (26η Αγωνιστική).

Σε ό,τι αφορά τα νέα από το «μέτωπο» των τραυματιών, πριν από την αυριανή πρωινή προπόνηση θα γίνει επαναξιολόγηση της κατάστασης του Ματέο Γκαρσία, ενώ σήμερα το απόγευμα αναμένονται τα αποτελέσματα της μαγνητικής που έκανε ο Λούκας Ρουπ."