«Ο Πινέδα δεν ξέρει αν θα επιστρέψει στη Θέλτα ή θα συνεχίσει στην ΑΕΚ»

Το μεγάλο δίλημμα του Ορμπελίν Πινέδα που απασχολεί και τους Μεξικανούς, αφού ο παίκτης δεν φέρεται να έχει αποφασίσει για το μέλλον του.

«Ο Πινέδα δεν ξέρει αν θα επιστρέψει στη Θέλτα ή θα συνεχίσει στην ΑΕΚ»

Ο Ορμπελίν Πινέδα έχει εξελιχθεί σε πολύ σημαντικός ποδοσφαιριστής για την ΑΕΚ και συχνά πυκνά ανοίγει κουβέντα για το μέλλον του, αφού πρόκειται για έναν ποδοσφαιριστή που είναι δανεικός από τη Θέλτα.

Στο Μεξικό πάλι ασχολούνται με τον άσο των «κιτρινόμαυρων» τονίζοντας πως δεν ξέρει αν θα μείνει στην ΑΕΚ ή αν θα γυρίσει στην ισπανική ομάδα.

«Ο Πινέδα δεν ξέρει αν θα συνεχίσει στην Ελλάδα και την ΑΕΚ ή αν θα επιστρέψει στην Ισπανία με το που λήξει ο δανεισμός του στην ελληνική ομάδα», αναφέρει χαρακτηριστικά το συγκεκριμένο δημοσίευμα.

Ακόμη οι Μεξικανοί επεσήμαναν: «Στη Θέλτα έχει μεγαλώσει το ενδιαφέρον για τον "El Maguito" με δεδομένες τις καλές του εμφανίσεις στην Ελλάδα, όποτε τον περιμένουν στην Ισπανία την επόμενη σεζόν», τόνιζαν χαρακτηριστικά και συνέχιζαν:

«ο Πινέδα έδειξε ότι θα κάνει ό,τι καλύτερο για να συνεχίσει στους Έλληνες» και σημείωναν πως: «Ο Μεξικανός άσος παρακολουθεί στενά με τον ατζέντη του τις εξελίξεις και τις προοπτικές για να δει τις δυνατότητες που έχει είτε να συνεχίσει με μία ανανέωση στην Ελλάδα ή να μεταναστεύσει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα τους επόμενους μήνες».