Γκαραβέλης: «Συνεχίζουμε, δεν τελείωσε τίποτα»

Ο Θανάσης Γκαραβέλης εμφανίστηκε σίγουρος πως η Λαμία έχει ελπίδες παραμονής στην Super League και θα επιδιώξει να τις εξαντλήσει μέχρι το φινάλε της σεζόν, μιλώντας μετά το 1-1 με τον Βόλο .

Γκαραβέλης: «Συνεχίζουμε, δεν τελείωσε τίποτα»

Η Λαμία βρέθηκε μια ανάσα από ένα σημαντικό τρίποντο – πρώτο μετά τον περασμένο Οκτώβριο – στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League αλλά δεν τα κατάφερε καθώς έμεινε στο 1-1 με τον Βόλο και παρέμεινε στη ζώνη του υποβιβασμού, όμως ο γκολκίπερ της, Θανάσης Γκαραβέλης τόνισε πως ακόμη δεν έχει κριθεί κάτι:

«Ναι, ήταν γνώριμο το γήπεδο. Κρατάμε τον ένα βαθμό, την προσπάθεια όλων των παιδιών και αυτών που αγωνίστηκαν βασικοί και αυτών που μπήκαν αλλαγή, αλλά και όσωνήταν στον πάγκο. Σίγουρα χρειαζόμασταν βαθμό ή βαθμούς για να τονωθεί λίγο και η ψυχολογία μας, γιατί τελευταία είχαμε κάποια άτυχα αποτελέσματα», δήλωσε αρχικά στην κάμερα της Cosmote TV.

Ενώ κατέληξε, υπογραμμίζοντας πως: «Συνεχίζουμε, δεν τελείωσε τίποτα. Απομένουν τρεις τελικοί, έρχονται και τα play outs και θα προσπαθήσουμε να σώσουμε την ομάδα».