Ολυμπιακός: Η απόφαση του Μίτσελ να μην ανακοινώσει αποστολή

Ο Ολυμπιακός και πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δεν ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που συμπεριέλαβε στην αποστολή ο Μίτσελ.

Ολυμπιακός: Η απόφαση του Μίτσελ να μην ανακοινώσει αποστολή

Την πρώτη του νίκη σε φετινό ντέρμπι ψάχνει ο Ολυμπιακός που το Σάββατο (25/2, 20:30) το βράδυ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο «Γ. Καραϊσκάκης». Η ομάδα του Πειραιά θέλει τους τρεις βαθμούς για να μπει ακόμα πιο γερά στο κόλπο της διεκδίκησης του τίτλου τη στιγμή που η κανονική περίοδος του πρωταθλήματος φτάνει στο τέλος της.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τους «πράσινους» με την προπόνηση που πραγματοποιήθηκε στον Ρέντη. Μετά το τέλος του προγράμματος ο Μίτσελ δεν ανακοίνωσε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών που πήρε στην αποστολή.

Είναι μία τακτική που συνηθίζει να την ακολουθεί ο Ολυμπιακός πριν τα μεγάλα ματς και το είχε κάνει και πριν το παιχνίδι Κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Σίγουρα ο Μίτσελ δεν έχει στη διάθεση του τον Ρέτσο και τον Γκάρι Ροντρίγκες. Αμφότεροι ταλαιπωρούνται από τραυματισμούς και δεν υπολογίζονται.

Από 'κει και πέρα ο Ισπανός προπονητής δήλωσε σήμερα (24/2) ότι όλοι οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι κανονικά στη διάθεση του. Ένα θέμα που τον προβληματίζει είναι αυτό με τις θέσεις των ξένων, αφού μόνο πέντε μπορεί να έχει στην τελική 20άδα άρα ένας εκ των Σισέ, Ραμόν είναι υποψήφιος να μείνει εκτός. Ο Μίτσελ θα αποφασίσει το Σάββατο το πρωί για την τελική 20άδα, αλλά σε αυτήν θα βρίσκονται κανονικά οι Σωκράτης και Χάμες που έχουν ξεπεράσει τα προβλήματα τους.