Βόλος – Λαμία 1-1: Ο Κούτσιας… σκότωσε τη Λαμία στο παρά πέντε

Ο Γιώργος Κούτσιας, ο οποίος ετοιμάζει βαλίτσες για Σικάγο στο 85ο λεπτό «σκότωσε» τη Λαμία στο Πανθεσσαλικό γράφοντας το 1-1 για τον Βόλο.

Βόλος – Λαμία 1-1: Ο Κούτσιας… σκότωσε τη Λαμία στο παρά πέντε

Η Λαμία βρέθηκε μια ανάσα από ένα σημαντικό τρίποντο – πρώτο μετά τον περασμένο Οκτώβριο – στο Πανθεσσαλικό στον αγώνα που άνοιξε την αυλαία της 24ης αγωνιστικής της Super League αλλά δεν τα κατάφερε. Ο Γιώργος Κούτσιας που έχει ετοιμάσει βαλίτσες για Σικάγο, στο 85ο λεπτό πήρε το «δώρο» από τον Αμπάντα και πέτυχε το 1-1 για τον Βόλο, ισοφαρίζοντας το γκολ του Τσιλούλη από το πρώτο ημίχρονο.

Η Λαμία με σύστημα 4-4-2 και τον Τσιλούλη να παίζει δίπλα στον Βέργο, πίεσε ψηλά, χάλασε την καλή κυκλοφορία του Βόλου που δεν είχε καθαρό μυαλό και στο 38’ πήρε το προβάδισμα στο σκορ με το γκολ του κορυφαίου Σωτήρη Τσιλούλη (0-1). Ένα γκολ που ήρθε από λάθος του Πιρές, ωστόσο άξιζε η Λαμία που ήταν καλύτερη στο πρώτο 45λεπτο, είχε καλές στιγμές νωρίτερα για να σκοράρει αλλά τελικά τα κατάφερε στο 38ο λεπτό.

Ο Βόλος επιθετικά δεν φάνηκε καθόλου. Είχε ζητήματα και στην ανάπτυξη ενώ αμυντικά ο Λούνα, είχε αρκετά προβλήματα, με τη Λαμία να παίζει αρκετά από δεξιά και να δημιουργεί ρήγματα. Για αυτό και ο Κώστας Μπράτσος τον έκανε αλλαγή με την έναρξη του β’ μέρους, όπως και τον Πιρές. Παρά τις κινήσεις του Κώστα Μπράτσου, η Λαμία κρατούσε σχετικά εύκολα το μηδέν, ενώ η Λαμία έχασε τον καλύτερό της παίκτη (Τσιλούλη) λόγω τραυματισμού.

Ο Βόκολος πέρασε στο ματς και τον Σαραμαντά για να παίξει την αριστερή πλευρά με τον Αμπάντα, φρέσκαρε και την επιθετική του γραμμή και οι παίκτες του ανταποκρίθηκαν στο 100% ενώ στα τελευταία λεπτά με τον Κυριακό Παπαδόπουλο επίσης να παίζει ως αλλαγή, η Λαμία αγωνίστηκε με τριάδα στο κέντρο της άμυνας.

Αντίθετα ο Βόλος δεν έκανε τίποτα σωστά και δεν μπορούσε να φτάσει με αξιώσεις στην εστία του Γκαραβέλη. Ότι και να δοκίμασε ο Κώστας Μπράτσος δεν του βγήκε και o ΝΠΣ μόνο από στημένες μπάλες έφερνε την μπάλα στην περιοχή της Λαμίας. Σε μια από αυτές τις στιγμές στο 85ο λεπτό, ο Κούτσιας από κοντά και μετά την γκέλα του Αμπάντα έσπρωξε την μπάλα στα δίχτυα του Γκαραβέλη για το 1-1 και η αλήθεια είναι πως η συνέχεια ανήκε στον Βόλο ενώ η Λαμία εκεί που πήγε το ματς κοιτούσε να μην χάσει και τον βαθμό.

Στην τελευταία φάση του αγώνα αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα ο Άλχο.

«ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ»

ΒΟΛΟΣ – ΛΑΜΙΑ 1-1

Διαιτητής: Αγγελάκης (Μακεδονίας)

Σκόρερ: 85’ Κούτσιας - 38’ Τσιλούλης

Κόκκινη: Άλχο (2η κίτρινη κάρτα)

Οι συνθέσεις…

ΒΟΛΟΣ: Κλέιμαν – Άλχο, Εσκοβάλ, Σιέλης, Λούνα (46’ Τάχατος) – Τσοκάνης (77’ Μεθκίδα), Γκάγκι – Ντέλετιτς (77’ Καρτάλης), Πιρές (46’ Οζέγκοβιτς), Τσιρίνος (89' Κάτσε) – Κούτσιας

ΛΑΜΙΑ: Γκαραβέλης – Σιμόν, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Αμπάντα - Τζανδάρης, Νούνιες (66’ Μανούσος), Ασκόφσκι (72’ Σαραμαντάς), Μαρτίνεθ (82’ Παπαδόπουλος) – Τσιλούλης (66’ λ. τρ. Σλίβκα), Βέργος (72’ Μεντίνα)