Πάρντιου: «Πεπεισμένος ότι ο Άρης θα βγει στην Ευρώπη»

Ο Άλαν Πάρντιου αποχαιρέτησε τους φίλους του Άρη τονίζοντας πως η ομάδα θα μπορέσει στο τέλος να βγει στην Ευρώπη. 

Πάρντιου: «Πεπεισμένος ότι ο Άρης θα βγει στην Ευρώπη»

Σύντονη αποδείχθηκε η θητεία του Άλαν Πάρντιου στον Άρη, καθώς οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν το τέλος της συνεργασίας τους.

Ο Άγγλος προπονητής με προσωπική του δήλωση αποχαιρέτησε τους «κίτρινους», ενώ τόνισε πως η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει τη δυνατότητα να πάρει το ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Αναλυτικά η δήλωσή του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω την οικογένεια του Άρη, επίσης την πόλη της Θεσσαλονίκης για τη γενναιοδωρία με την οποία με υποδέχθηκε, αλλά και τον χρόνο που πέρασα εδώ. Η ομορφιά είναι οι άνθρωποί της. Δεν είναι περίεργο, που είναι τόσο δημοφιλής στους τουρίστες. Οι παίκτες και το επιτελείο προσπάθησαν να εφαρμόσουν τη στρατηγική μου και δούλεψαν ακούραστα και σκληρά, για να επιτύχουν συνέπεια στην απόδοση. Θέλω να σταθώ στον Χουλιάν, τον αρχηγό, που ηγείται του γκρουπ, με τόση ευφυΐα και πίστη στον Άρη. Θέλω επίσης να ευχηθώ στην ομάδα πολλές νίκες. Η πλειοψηφία των επιθετικών και των νέων παικτών έχουν αναρρώσει από τραυματισμούς και είμαι πεπεισμένος ότι η ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για την Ευρώπη. Κυνηγήστε την τέταρτη θέση!»