Ολυμπιακός: Κερδίζει έδαφος το δίδυμο Σωκράτης - Μπα για τον Παναθηναϊκό

Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος και ο Ουσεϊνού Μπα συγκεντρώνουν τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσουν στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (25/2, 20.30).

Ολυμπιακός: Κερδίζει έδαφος το δίδυμο Σωκράτης - Μπα για τον Παναθηναϊκό

Μία προπόνηση απομένει για την ολοκλήρωση της προετοιμασίας του Ολυμπιακού ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (25/2, 20.30) στο Καραϊσκάκη.

Εκεί θα φανούν πολλά για τις επιλογές του Μίτσελ σε ό,τι έχει να κάνει με την κατάρτιση της ενδεκάδας. Βέβαια, υπάρχει και η σαββατιάτικη πρωινή προπόνηση (ή χαλάρωμα αν θέλετε) όπου θα δουλέψει στις στατικές φάσεις και ενδεχομένως να αποκαλύψει εκεί τα πλάνα του.

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι επιλογές του Μίτσελ για το κέντρο της άμυνας. Ο Παπασταθόπουλος προέρχεται από τη μυική ενόχληση που είχε στην Λαμία και έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το ντέρμπι.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι - όπως αναφέρει και το «ΦΩΣ» της Πέμπτης (23/2) - μέρα με τη μέρα ο Σωκράτης ανεβάζει ρυθμούς και κερδίζει έδαφος για να πάρει φανέλα βασικού το βράδυ του Σαββάτου (25/2).

Με βάση τις πιθανότητες τη δεδομένη στιγμή, το προβάδισμα για να βρεθούν στο αρχικό σχήμα έχουν οι Παπασταθόπουλος και Μπα, ενώ ο Ανδρέας Ντόι «καραδοκεί» για να δει στις τελευταίες προπόνηση τι θα γίνει με τον Σωκράτη και αν θα ανάψει τελικά το «πράσινο φως» ο Μίτσελ για να τον ξεκινήσει.

Επαναλαμβάνουμε, ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε δίδυμο Σωκράτη - Μπα κόντρα στον Παναθηναϊκό και αυτό αναμένεται να επιβεβαιωθεί το μεσημέρι του Σαββάτου (25/2), όταν βάλει κάτω όλα τα δεδομένα ο Μίτσελ με τους συνεργάτες του και αποφασίσει ποια θα είναι η καλύτερη δυνατή επιλογή.