Άρης: Ο Ερέρα προσγειώνει τους παίκτες του

Ο Ισπανός τεχνικός τονίζει στους παίκτες του ότι πρέπει να είναι απολύτως συγκεντρωμένοι για το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα. 

Άρης: Ο Ερέρα προσγειώνει τους παίκτες του

Ο Άρης έχει πραγματοποιήσει εντυπωσιακή εκκίνηση στο φετινό πρωτάθλημα, έχοντας κάνει το 3/3, ωστόσο έρχονται δύο δύσκολες αναμετρήσεις. Το Σάββατο (22/9) οι «κίτρινοι» αντιμετωπίζουν στους Ζωσιμάδες τον ΠΑΣ Γιάννινα και την Τετάρτη (26/9) τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα για το κύπελλο Ελλάδος.

Ο Πάκο Ερέρα είναι οπαδός της φιλοσοφίας «κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά» και αυτό προσπαθεί να εμφυσήσει καθημερινά στις προπονήσεις στους παίκτες του. «Ξεχάστε το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια καλή ομάδα για το πρωτάθλημα και πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι 100%», τόνισε χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων ο προπονητής του Άρη.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του όσον αφορά στην ενδεκάδα που σκέφτεται να παρατάξει στους Ζωσιμάδες. Αναμένεται πάντως να μην προβεί σε πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Λεβαδειακό. Μοναδικό ερωτηματικό για τον προπονητή του Άρη παραμένει η ετοιμότητα του Γιώργου Βαλεριάνου, την οποία αναμένεται να διαπιστώσει σήμερα