«Ο Ζινκερνάγκελ θέλει να μείνει στην Σταντάρ Λιέγης»

Δημοσίευμα στο Βέλγιο υποστηρίζει ότι ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ επιθυμεί να συνεχίσει και την επόμενη περίοδο στην Σταντάρ Λιέγης, στην οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

«Ο Ζινκερνάγκελ θέλει να μείνει στην Σταντάρ Λιέγης»

Ο Φίλιπ Ζινκερνάγκελ συνεχίζει να εντυπωσιάζει με τις εμφανίσεις του στην Σταντάρ Λιέγης και σε 25 αγώνες την τρέχουσα περίοδο έχει καταγράψει εννέα γκολ και δύο ασίστ.

Όπως σημειώνουν στο Βέλγιο, πρόθεση του παίκτη είναι να παραμείνει στην ομάδα και την επόμενη σεζόν, ενώ υπενθυμίζεται ότι ο 28χρονος Δανός αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από τον Ολυμπιακό.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο δημοσιογράφος, Σάσα Ταβολιέρι, ο Ζινκερνάγκελ έχει εκφράσει τις προθέσεις του στους ιθύνοντες της Σταντάρ και πλέον αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση.

Σημειώνεται ωστόσο, ότι στη συμφωνία της Σταντάρ Λιέγης με τον Ολυμπιακό για τον παίκτη δεν υπήρχε οψιόν που να επιτρέπει στον βελγικό σύλλογο να αποκτήσει τα πλήρη δικαιώματα του ποδοσφαιριστή το καλοκαίρι, ενώ το συμβόλαιο του Ζινκερνάγκελ με τους πρωταθλητές Ελλάδας ολοκληρώνεται το 2025.