Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τους εξτρέμ ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Σέρτζι Κανός έχει «καπαρώσει» το ένα «φτερό» της επίθεσης του Ολυμπιακού για τον Παναθηναϊκό και απομένει ο παίκτης που θα βρεθεί στην άλλη πτέρυγα με ξεκάθαρο φαβορί τον Μπιέλ.

Ολυμπιακός: Τα δεδομένα για τους εξτρέμ ενόψει Παναθηναϊκού

Ο Ολυμπιακός άρχισε την Τρίτη (21/2) την προετοιμασία του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μέρα με τη μέρα ο Μίτσελ θα φανερώνει ορισμένες από τις σκέψεις του σε ό,τι έχει να κάνει με την ενδεκάδα.

Βέβαια, ποτέ ο Μίτσελ δεν δείχνει στο 100% μέσω των προπονήσεων τις σκέψεις του για τα πρόσωπα που σκοπεύει να επιλέξει στο αρχικό σχήμα.

Τη στιγμή λοιπόν που το μεγαλύτερο βάρος έχει πέσει στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, έτσι ώστε να παίξει κόντρα στο «τριφύλλι», έχει ξεκινήσει μία μεγάλη κουβέντα για τους εξτρέμ που θα βρεθούν το Σάββατο (25/2) στο Καραϊσκάκη.

Από τη μία πλευρά η θέση είναι «καπαρωμένη». Ο Σέρτζι Κανός έχει κλέψει την καρδιά του Μίτσελ στο ξεκίνημά του στη θητεία του στον Ολυμπιακό και θα αποτελέσει τεράστια έκπληξη αν δεν τον δούμε στο αρχικό σχήμα στο ελληνικό «κλάσικο».

Το ερωτηματικό είναι τι θα κάνει στην άλλη πλευρά. Ο Πεπ Μπιέλ δείχνει να έχει έλλειψη έντασης, ο Κώστας Φορτούνης δεν έκανε το καλύτερό του παιχνίδι στην Λαμία, ο Γιώργος Μασούρας δεν βρίσκεται εδώ και καιρό στις βασικές επιλογές του Μίτσελ και ο Γκάρι Ροντρίγκες είναι νοκ άουτ λόγω θλάσης στον δικέφαλο. Τον Μπουτούτσι δεν τον βάζουμε στην «εξίσωση», γιατί δεν γίνεται να εμφανιστεί ξαφνικά σε ένα τέτοιο ντέρμπι.

Το ξεκάθαρο φαβορί είναι ο Μπιέλ, μολονότι δεν βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή κατάσταση και ο παίκτης που θα μπορούσε να τον κερδίσει στη «μονομαχία» είναι ο Φορτούνης. Όλα δείχνουν, όμως, ότι ο Ισπανός θα είναι εκείνος που θα ξεκινήσει...