Ολυμπιακός: Η πίστη ότι ο Παπασταθόπουλος θα προλάβει τον Παναθηναϊκό

Όλα δείχνουν ότι θα καρποφορήσουν οι προσπάθειες του Σωκράτη Παπασταθόπουλου για να μπει στην αποστολή του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (25/2).

Ολυμπιακός: Η πίστη ότι ο Παπασταθόπουλος θα προλάβει τον Παναθηναϊκό

Πολύ μεγάλο βάρος τις επόμενες μέρες στον Ρέντη θα πέσει πάνω στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο. Κι αυτό, γιατί ο Μίτσελ τον θέλει οπωσδήποτε στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό το Σάββατο (25/2) στο Καραϊσκάκη.

O πολύπειρος στόπερ προέρχεται από ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο από το παιχνίδι στην Λαμία και κάνει πράγματι μία μεγάλη προσπάθεια για να προλάβει το ελληνικό «κλάσικο» με τους «πράσινους».

Ο Παπασταθόπουλος το δείχνει κιόλας ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του για να είναι παρών στο μεγάλο «ραντεβού» και η αίσθηση που επικρατεί στον Ρέντη είναι ότι στο τέλος θα τα καταφέρει.

Εν ολίγοις, υπάρχει η πίστη ότι θα καρποφορήσει η δουλειά που θα ρίξει στις προπονήσεις τις επόμενες μέρες, έτσι ώστε να καταφέρει σε πρώτη φάση να μπει στην αποστολή και από εκεί και πέρα θα φανεί την τελευταία στιγμή, αν θα είναι σε θέση να παίξει από την αρχή.

Αυτή τη στιγμή ο μόνος σίγουρος για να πάρει φανέλα βασικού το Σάββατο (25/2) είναι ο Ουσεϊνού Μπα.

Αν ο Παπασταθόπουλος καταφέρει να προπονηθεί και τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ, τότε θα πάει με δίδυμο Σωκράτη - Μπα κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Αν ο Σωκράτης κάτσει στον πάγκο, τότε ο Ισπανός τεχνικός των Πειραιωτών θα επιλέξει τον Σενεγαλέζο στόπερ με τον Ανδρέα Ντόι.