Λουτσέσκου στους παίκτες πριν την ΑΕΚ: «Θα σας κάνουν 500 φάουλ, είναι το στιλ τους - Εσείς τρέξτε!»

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ δημοσιοποίησε ένα βίντεο από προπόνηση της ομάδας πριν το ματς με την ΑΕΚ, στο οποίο ο Ραζβάν Λουτσέσκου ζητάει από τους παίκτες του να μην διαμαρτύρονται στον διαιτητή για τα... 500 φάουλ που θα τους κάνουν οι ποδοσφαιριστές της Ένωσης!

Λουτσέσκου στους παίκτες πριν την ΑΕΚ: «Θα σας κάνουν 500 φάουλ, είναι το στιλ τους - Εσείς τρέξτε!»

Μάλιστα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θεωρώντας ότι στο ματς συνέβη ό,τι είπε ο Ρουμάνος τεχνικός, τιτλοφόρησε το βίντεο ως εξής: «Όταν την Κυριακή έχεις διαγώνισμα, αλλά ξέρεις τα θέματα από την Πέμπτη».

Στο βίντεο ο Λουτσέσκου αναφέρεται στον Νορβηγό διαιτητή αγώνα Έσκας, ζητώντας από τους ποδοσφαιριστές του να μην ασχοληθούν καθόλου μαζί του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

«Δεν θέλω να ακούσω κανένα παράπονο για τον διαιτητή. Δεν μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει στο παιχνίδι. Θα μας κάνουν 500 φάουλ. Από αυτά τα 500, ακόμη και σωστός να είναι ο διαιτητής, θα δώσει περίπου 300. Τα 200 δεν θα τα δώσει!

Μη σταματάτε, μη διαμαρτύρεστε! Τρέξτε και αντιδράστε, αντιδράστε και τρέξτε! Θα σας μαρκάρουν με τα χέρια, θα σας χτυπάνε από πίσω. Αυτό είναι το στιλ τους. Μη διαμαρτύρεστε! Αν δεν το είδε, δεν το είδε. Τέλος!

Αν δεν δει κάτι ο διαιτητής, δεν θα τους αφήσουμε να πάρουν την μπάλα και να σκοράρουν. Θα πρέπει να αντιδράσουμε και να πάρουμε την μπάλα».

Δείτε το video από το επίσημο κανάλι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ: