Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Γκάρι και Σωκράτη

Γκάρι Ροντρίγκες και Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποκόμισαν προβλήματα τραυματισμών από το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία.

Ολυμπιακός: Τι ισχύει με Γκάρι και Σωκράτη

Προβλήματα τραυματισμών προέκυψαν για τον Ολυμπιακό από το παιχνίδι με τη Λαμία. Γκάρι Ροντρίγκες και Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησαν τραυματίες από την αναμέτρησης μ την ομάδα της Φθιώτιδας.

Για τον πρώτο τα πράγματα είναι ξεκάθαρα, αφού δεν υπάρχει περίπτωση να παίξει στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ο Αφρικανός εξτρέμ θα μείνει εκτός δράσης για 2-3 εβδομάδες γεγονός που σημαίνει ότι δύσκολα θα προλάβει και το παιχνίδι με την ΑΕΚ, στις 12 Μαρτίου για την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά στον Σωκράτη ένιωσε ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο και είναι μία περίπτωση που θα κρίνεται μέρα με τη μέρα. Είναι ύπουλο το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός και κανείς δεν βάζει το χέρι του στη φωτιά για το τι θα γίνει. Το πιθανότερο είναι πως θα τεθεί στη διάθεση του Μίτσελ, αλλά θα τον πάει συντηρητικά ο κόουτς και το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.