Το πανάκριβο ρολόι του Χάμες

Ο Χάμες Ροντρίγκες περιμένει το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό και στην Κολομβία ασχολούνται με το πανάκριβο ρολόι του.

Το πανάκριβο ρολόι του Χάμες

Αυτό που συμβαίνει με τον Χάμες Ροντρίγκες είναι τρομερό. Ότι έχει σχέση με τον 31χρονο σταρ απασχολεί τα media της πατρίδας του. Το απόγευμα της Δευτέρας (20/2) ο Χάμες έκανε τη βόλτα του στην παραλιακή εκμεταλλευόμενο τις εξαιρετικές καιρικές συνθήκες.

Ανάρτησε και σχετικές φωτογραφίες στο twitter και αυτό αρκούσε για να γίνει θέμα στην πατρίδα του. Αυτό που τράβηξε την προσοχή των Κολομβιανών ήταν το ρολόι που φορούσε ο σούπερ σταρ των πρωταθλητών Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ο Χάμες φορούσε ένα Rolex του μοντέλου «Datej». Το συγκεκριμένο μοντέλο παρουσιάστηκε το 1945 και ήταν το πρώτο αδιάβροχο αυτόματο ρολόι που έδειχνε την ημερομηνία σε ένα παράθυρο. Με το πέρασμα των ετών το συγκεκριμένο μοντέλο εξελίχθηκε και ακολούθησε την πρόοδο της τεχνολογίας.

Υπολογίζεται ότι το ρολόι του Χάμες μπορεί να κοστίζει έως και 35.000 ευρώ. Η τιμή του εξαρτάται από τα υλικά που χρησιμοποιούνται και το μέγεθος του. Η βασική τιμή του μοντέλου που φοράει ο Χάμες Ροντρίγκες είναι 5.200 ευρώ και μεταβάλλεται ανάλογα με τα παραπάνω χαρακτηριστικά.