Σαμασέκου: «Να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Ο Ντιαντιέ Σαμασέκου μίλησε για το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά και για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Σαμασέκου: «Να νικήσουμε τον Παναθηναϊκό»

Στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Λαμία ο Ντιαντιέ Σαμασέκου άνοιξε το σκορ πετυχαίνοντας το πρώτο γκολ με την ερυθρόλευκη φανέλα. Ο Αφρικανός στις δηλώσεις που έκανε στο OlympiacosTV μετά το τέλος της αναμέτρησης αναφέρθηκε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά ο Ντιαντιέ Σαμασέκου μίλησε:

Για τη νίκη και το γκολ του: Θέλω να συγχαρώ όλους τους συμπαίκτες μου. Ήταν μία πολύ σημαντική νίκη. Ήρθαμε σε αυτό το παιχνίδι με σκοπό να το κερδίσουμε οπωσδήποτε. Το καταφέραμε και κερδίσαμε με 3-0. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι γι' αυτό. Είμαι πολύ χαρούμενος που σκόραρα το πρώτο μου γκολ με τον Ολυμπιακό. Το πιο σημαντικό είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να συνεχίσουμε με νίκες.

Για το τι του είπαν οι συμπαίκτες του: Ήρθαν και αγκάλισαν όλοι μαζί. Ήταν ένα αστείο που επικρατούσε όλη την εβδομάδα. Όλοι μου έλεγαν ότι θα σκοράρω σε αυτό το παιχνίδι. Επομένως όταν έγινε αυτό ήταν σαν να μου έλεγαν ότι "το κατάφερες αυτό", γιατί πραγματικά ήταν δύσκολο αυτό που είχαν προβλέψει. Είμαι πολύ χαρούμενος, πολύ ευτυχισμένος. Μου είχε λείψει αυτό το συναίσθημα. Ελπίζω να το κάνω ξανά σύντομα και να βάλω κι άλλα γκολ με την ομάδα.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Είναι ακόμα πολύ νωρίς γιατί μόλις τελείωσε αυτό το παιχνίδι στο οποίο ήμασταν πολύ συγκεντρωμένοι. Ανυπομονούμε γι' αυτό το παιχνίδι και το πιο σημαντικό είναι να γίνει καλή προετοιμασία του αγώνα. Θέλω να υποδεχτούμε στην έδρα μας τον Παναθηναϊκό, να νικήσουμε, να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε. Θα έχουμε μπροστά μας μία γεμάτη εβδομάδα για να προετοιμάσουμε αυτό το σημαντικό παιχνίδι για εμάς.