Ολυμπιακός: Η αλήθεια του Μίτσελ και η υποχρέωση του

Ο Μίτσελ δήλωσε πως είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να γυρίσει την κατάσταση στο πρωτάθλημα, αλλά έχει και την υποχρέωση να πάρει τα ντέρμπι.

Ολυμπιακός: Η αλήθεια του Μίτσελ και η υποχρέωση του

Στη Λαμία ο Ολυμπιακός έκανε το χρέος του και πήρε τη νίκη σε ένα ματς που θεωρητικά ήταν εύκολο, αλλά αποδείχτηκε και στην πράξη ότι δεν ήταν καθόλου απλά τα πράγματα. Οι Πειραιώτες μπήκαν στο παιχνίδι νωθροί και έδωσαν το δικαίωμα στην ομάδα του Βόκολου να δημιουργήσει ευκαιρίες και να έχει δοκάρι.

Ο Μίτσελ στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε πως έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία όλα εξαρτώνται από τον Ολυμπιακό. Δεν έχει και άδικο ο Ισπανός προπονητής. Είναι μία πραγματικότητα αυτό που είπε ο 59χρονος, ο οποίος παρεμπιπτόντως πάλι υπερασπίστηκε τον εαυτό του και δεν το κάνει τυχαία.

Στο χέρι του Ολυμπιακού να μπει στα πλέι οφ και να έχει φτιάξει την τύχη του πολύ καλύτερη. Το θέμα, όμως, είναι ότι για να συμβεί αυτό χρειάζονται και νίκες σε μεγάλα ματς και μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας η ομάδα του Πειραιά καλείται να παίξει με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ.

Για το ντέρμπι με τους «πράσινους» δήλωσε αισιόδοξος, αλλά το θέμα είναι πως θα παρουσιαστεί η ομάδα του το ερχόμενο Σάββατο. Με τη Λαμία κέρδισε τον Χουάνγκ, κέρδισε και τον Σαμασέκου και πήρε αρκετά από τον Κανός. Το ματς με τον Παναθηναϊκό είναι διαφορετικό και οι απαιτήσεις μεγαλύτερες.

Σε σχέση και με το ματς του πρώτου γύρου οι συνθήκες είναι διαφορετικές. Το «πρέπει» αυτή τη φορά είναι στην πλευρά του Ολυμπιακού, η πίεση είναι με τους Πειραιώτες και αυτήν καλούνται να τη διαχειριστούν. Βαθμολογικά είναι στο χέρι του Ολυμπιακού να το γυρίσει το πρωτάθλημα εάν φυσικά πάρει τα ματς. Αγωνιστικά και πνευματικά οφείλει να είναι έτοιμος για ένα τέτοιο ματς και φυσικά να λείψουν τα λάθη και επιπολαιότητες όπως αυτά που έκανε στη Λαμία.