Το ξέσπασμα του Καραμάνου μετά το Λαμία-Ολυμπιακός (vid)

Ο Τάσος Καραμάνος μίλησε μετά το παιχνίδι της Λαμίας με τον Ολυμπιακό για το γεγονός πως είχε παραγκωνιστεί, αλλά και για την προσπάθεια της ομάδας του να μείνει στην κατηγορία.

Το ξέσπασμα του Καραμάνου μετά το Λαμία-Ολυμπιακός (vid)

Ο Τάσος Καραμάνος πέρασε αλλαγή στο παιχνίδι της Λαμίας με τον Ολυμπιακό και μετά το τέλος ξέσπασε στις δηώσεις του. Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνηση του για το γεγονός πως αγωνίστηκε ξανά με την ομάδα του, ενώ από την άλλη τόνισε πως αν είναι να πέσει η Λαμία να το κάνει με το κεφάλι ψηλά.

Αναλυτικά όλα όσα δήλωσε ο Τάσος Καραμάνος:

Όσοι ήταν το γήπεδο και είδαν το ματς, νιώσαμε κάτι διαφορετικό. Είχαμε μία σπίθα, δίψα και επιθυμία να μπορέσουμε να αντιστρέψουμε την κατάσταση. Θέλαμε να δημιουργήσουμε κάτι καλό σε ένα παιχνίδι που εκ των προτέρων ήταν κόντρα στα «θέλω» μας. Ημασταν το αουτσάιντερ και το γνωρίζαμε. Έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, είναι λίγα τα παιχνίδια έως το τέλος της σεζόν και πρέπει να διεκδικούμε τα πάντα σε κάθε ματς. Δεν μπορούμε να ξεχωρίζουμε, γιατί ο χρόνος πιέζει. Μακάρι το πρόσωπο που δείξαμε στο πρώτο ημίχρονο να το διατηρήσουμε. Είναι το μοναδικό που μπορούμε να κάνουμε. Πρέπει ο καθένας μας ξεχωριστά, όλοι οι ποδοσφαιριστές να το αντιληφθούν, να βάλουν πλάτη και να προχωρήσουμε έτσι. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε στο τέλος, όλοι το ευχόμαστε, αλλά τουλάχιστον αν είναι να πέσουμε, να πέσουμε με ψηλά το κεφάλι. Όταν λέω «να πέσουμε», εννοώ ότι δεν είναι το θέμα του απευκταίου σεναρίου να χάσεις την κατηγορία, αλλά διατηρήσεις την υστεροφημία σου και την αξία σου όσο το δυνατόν ψηλότερα ακόμα και στο χαμηλότερο επίπεδο.

Για το γεγονός ότι είχε παραγκωνιστεί και είχε να παίξει από τον Νοέμβριο: «Ήταν δύσκολη κατάσταση. Αισθάνομαι λες και έπαιξα πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία. Είναι κάτι το οποίο, δίχως υπερβολή, το να μπαίνω στο παιχνίδι είναι σαν κάτι ξένο πλέον, λες και το έχει αποβάλει ο οργανισμός μου. Δυστυχώς επειδή πρέπει να λέμε κάποια πράγματα με το όνομά τους και δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας, υπήρξαν άνθρωποι μέσα στην ομάδα που αυτοί μας το απέβαλαν. Για να μην παρεξηγηθώ, δεν υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι πλέον στην ομάδα. Το αγωνιστικό κομμάτι είναι πολύ υποκειμενικό, ποδοσφαιρικά σε κάποιον μπορεί να μην αρέσει και είναι σεβαστό. Σε άλλα ζητήματα αμφισβητήθηκαν πάρα πολλά σε κάποια άτομα σε ήθος και χαρακτήρα που δεν συνάδουν με την πραγματικότητα. Πραγματικά λυπάμαι που οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση και να χρειαστεί να τοποθετηθώ τόσο επίσημα. Αλλά είμαι σκασμένος τόσο καιρό μέσα μου και… (σ.σ. σε αυτό το σημείο βούρκωσε).

Για τη στιγμή που του είπε ο Βόκολος να μπει στο ματς: «Είναι κάτι πολύ όμορφο. Είμαστε όλοι έτοιμοι και πρέπει να είμαστε όλοι έτοιμοι, γιατί όπως είπα και πριν είναι πολύ λίγα τα παιχνίδια. Αν χρειαστεί να παίξω 20 λεπτά ή 10 ή 90, για εμένα θα είναι το ίδιο. Σε αυτή την ομάδα είμαστε όλοι μία παρέα και θα προσπαθήσουμε μέχρι το τέλος. Δεν ξέρω αν θα τα καταφέρουμε, αλλά να είναι σίγουρος ο κόσμος ότι θα προσπαθήσουμε.

Ας μην γελιόμαστε, το μομέντουμ το έχει ο Ιωνικός. Θα είναι ευχής έργον να μην ξεφύγει κάποια ομάδα και στα πλέι άουτ να μπορέσουμε στα μεταξύ μας παιχνίδια να διεκδικήσουμε βαθμούς και να περάσουμε στη βαθμολογία. Θα πρέπει να πάρουμε πόντους έως το τέλος της κανονικής διάρκειας και από εκεί και πέρα βλέπουμε. Έχουμε χορτάσει πλέον από λόγια. Το μόνο που μένει είναι να κάνουμε πράξεις, γιατί καμιά φορά μας φταίνε όλα τ’ άλλα, μας φταίνε οι προπονητές και είναι λες και προσπαθούμε να ρίξουμε την ευθύνη από πάνω μας. Δεν είναι όμως έτσι. Εμείς αγωνιζόμαστε και πρέπει να συνεχίσουμε».