Ολυμπιακός: Η διάγνωση για Γκάρι και Παπασταθόπουλο

Ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι με τη Λαμία αποκόμισε προβλήματα τραυματισμών, αφού Γκάρι Ροντρίγκες και Σωκράτης Παπασταθόπουλος αποχώρησαν τραυματίες.

Ολυμπιακός: Η διάγνωση για Γκάρι και Παπασταθόπουλο

Προβλήματα τραυματισμών αποκόμισε ο Ολυμπιακός από το παιχνίδι με τη Λαμία. Ο Γκάρι Ροντρίγκες αποχώρησε από το παιχνίδι στο 6ο λεπτό της αναμέτρησης παραχωρώντας τη θέση του στον Πεπ Μπιέλ.

Ο Αφρικανός έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο δεξιά και φυσικά δεν θα είναι στη διάθεση του Μίτσελ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό το ερχόμενο Σάββατο. Η κατάσταση του θα επανεκτιμηθεί και τη Δευτέρα, αλλά μοιάζει απίθανο να προλάβει να αγωνιστεί στον αγώνα με τους «πράσινους».

Όσον αφορά στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο, που επίσης αποχώρησε από το παιχνίδι με πρόβλημα τραυματισμού. Ο έμπειρος αμυντικός ένιωσε ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο δεξιά και γι’ αυτό έγινε αλλαγή από τον Μίτσελ. Τις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει η σοβαρότητα της κατάστασης του και αν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι με τον Μίτσελ πάντως στις δηλώσεις του να δείχνει ότι δεν ανησυχεί.