Λαμία - Ολυμπιακός 0-3: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

Η άνοδος των Χουάνγκ και Σαμασέκου ήταν καθοριστική για τη νίκη του Ολυμπιακού στην Λαμία. Η κριτική των παικτών του Μίτσελ. 

Λαμία - Ολυμπιακός 0-3: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

Ο Ολυμπιακός έκανε ό,τι έπρεπε στην Λαμία και με το 3-0 (με τρία δοκάρια) συνέχισε με νίκη πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟ. Ο Χουάνγκ και ο Σαμασέκου είχαν καλή παρουσία, ο Μπακαμπού για ένα ακόμη ματς σκόραρε. Οι ενέργειες των Κανός, Ραμόν, Ελ Αραμπί.

Η κριτική των παικτών του Μίτσελ στο ματς με την Λαμία

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Όποτε χρειάστηκε ήταν σε ετοιμότητα, ενώ είχε και τύχη στο πρώτο δεκάλεπτο.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Δεν είχε την ένταση και την προσφορά προηγούμενων αγώνων, αλλά ήταν σε πολλές περιπτώσεις άκρως αποτελεσματικός αμυντικά.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Στο ξεκίνημα αντιμετώπισε κάποιες δυσκολίες, στη συνέχεια ανέβηκε και έσωσε λύσεις. Έκανε κάποια φάουλ μακριά από την περιοχή που θα μπορούσε να αποφύγει. Ο τραυματισμός του δεν είναι σοβαρός και η παρουσία του στο ντέρμπι με τον ΠΑΟ δεν κινδυνεύει.

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Προσαρμόζεται ξανά από παιχνίδι σε παιχνίδι μετά από πολύ καιρό απουσίας. Είχε κάποιες καλές επεμβάσεις και κάποια λάθη που δεν κόστισαν.

ΡΑΜΟΝ: Δυναμικό παιχνίδι με καλά τρεξίματα και συμμετοχή στις δύο πλευρές του γηπέδου από αριστερά. Όσο παίζει θα βελτιώνεται.

ΝΤΙΑΝΤΙΕ ΣΑΜΑΣΕΚΟΥ: Ήταν αποφασισμένος να παίξει καλά μετά από την εμφάνισή του στο ντέρμπι του Κυπέλλου. Πολύ ωραίο το γκολ του και «γεμάτη» παρουσία στο κέντρο μετά το πρώτο δεκάλεπτο.

ΧΟΥΑΝΓΚ: Η συνεισφορά του ήταν μεγάλη, είχε δοκάρι, πέρασε μπαλιές σε φάσεις που έγιναν γκολ και έδειξε ξανά πόσο πολύτιμος είναι.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Δεν του βγήκαν αρκετά πράγματα απ' όσα επιχείρησε παίζοντας σε κεντρικό ρόλο. Είχε τη μεγάλη ευκαιρία στο 22' που θα μπορούσε να τον ανεβάσει για τη συνέχεια.

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Πάλι άτυχος με τραυματισμό από το 4ο λεπτό. Άλλη μία φορά που μένει εκτός δράσης.

ΣΕΡΤΖΙ ΚΑΝΟΣ: Πολύ καλή παρουσία και τακτικά, αλλά και δημιουργικά με συμμετοχή στο δεύτερο γκολ. Μπορούσε να σκοράρει και ο ίδιος με το σουτ στο δοκάρι.

ΣΙΝΤΡΙΚ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: Μπορούσε να είχε περισσότερα γκολ από αυτό που τελικά σημείωσε. Εκτός από δοκάρι είχε και άλλες φάσεις που βρέθηκε σε θέση για γκολ. Συνεπής πάντως στο σκοράρισμα.

ΠΕΠ ΜΠΙΕΛ: Μπήκε χωρίς να το περιμένει πολύ νωρίς, συνέβαλλε στην επιθετική άνοδο του Ολυμπιακού, δεν είχε μεγάλη διάρκεια, αλλά έκλεισε το ματς με ένα πολύ ωραίο πλασέ.

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Για μία ακόμη φορά έκανε αισθητή την παρουσία του όσο έπαιξε και έδειξε πανέτοιμος για να βοηθήσει όσο χρειαστεί και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΝΤΟΪ: Αντικατέστησε τον Μπα και εκτός από μια χαμένη φάση στα πλάγια δεν είχε προβλήματα σε δίδυμο για πρώτη φορά με τον Μπα.

ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ: Αγωνίστηκε λίγο και δεν είχε ιδιαίτερη συμμετοχή.

ΓΙΟΥΣΕΦ ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Φανταστική η ενέργειά του και η ασίστ στο γκολ του Μπιέλ.