Βόκολος: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με τον Ολυμπιακό, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Ο τεχνικός της Λαμίας, Λεωνίδας Βόκολος αναφέρθηκε σε όσα συνέβησαν με τον Ολυμπιακό και μίλησε και για την επόμενη μέρα της ομάδας του.

Βόκολος: «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια με τον Ολυμπιακό, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας»

Ο Λεωνίδας Βόκολος έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της Λαμίας και στις δηλώσεις του εμφανίστηκε ικανοποιημένος σε γενικές γραμμές, παρά το 0-3 από τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά είπε:

*** «Θεωρώ ότι σε αρκετά μεγάλο μέρος του αγώνα τα παιδιά προσπάθησαν αρκετά. Ειδικά στο πρώτο μισάωρο, είχαμε ενέργεια και βγήκαμε στην κόντρα. Δυστυχώς δεν σκοράραμε και δεχτήκαμε γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ο Ολυμπιακός είναι ομάδα ποιοτική και κατάφερε να το διαχειριστεί. Τα πράγματα έγιναν δύσκολα μετά το 0-1. Είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες, κάναμε μεγάλη προσπάθεια και έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας».

*** «Αυτό που έχω πει στα παιδιά είναι ότι πάντα παίζουμε για τη νίκη. Οι αλλαγές είναι για το καλό της ομάδας. Όλα τα παιδιά προσπάθησαν πολύ και είμαι ικανοποιημένος από την προσπάθειά τους».

*** «Θα πρέπει να έχουμε ενέργεια στο μεγαλύτερο μέρος του παιχνιδιού και ειδικά όταν παίζεις με τέτοιες ομάδες δεν πρέπει να χάνεις τη συγκέντρωσή σου. Όταν χάνεις τη συγκέντρωσή σου για λίγα λεπτά, τότε θα τα πληρώσεις. Αυτό έγινε σήμερα. Τα παιδιά δείχνουν διάθεση, έχουμε δρόμο μπροστά μας, δεν έχει τελειώσει τίποτα. Προχωράμε παιχνίδι με παιχνίδι, μέρα με τη μέρα.