Σοάρες: «Nα μπούμε με σωστή νοοτροπία κόντρα στην ΑΕΚ»

Ο Ράφα Σοάρες μίλησε για το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ (19/02, 20.30) στην Τούμπα, τονίζοντας ότι στα «κλειδιά» στα οποία που αναμένεται να κριθεί είναι η μαχητικότητα.

Σοάρες: «Nα μπούμε με σωστή νοοτροπία κόντρα στην ΑΕΚ»

Λίγες ώρες πριν το μεγάλο ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League μεταξύ ΠΑΟΚ και AEΚ (19/02, 20:30), στην Τούμπα, μιλώντας στην κάμερα της Nova, ο Ράφα Σοάρες, αναφέρθηκε στην αναμέτρηση εκφράζοντας την πεποίθησή του ότι το ματς θα ξεχειλίζει από ένταση και πάθος κι ότι θα κριθεί στο ποιος το θέλει περισσότερο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την εβδομάδα και την προετοιμασία του ΠΑΟΚ: «Δεν ήταν διαφορετική εβδομάδα, είμαστε εντάξει. Δουλέψαμε σκληρά και με την ίδια θέληση και συγκέντρωση. Θέλουμε να πάμε δυνατά για να κερδίσουμε το ντέρμπι. Φυσικά το τελευταίο αποτέλεσμα δεν το περιμέναμε. Έχουμε 14 τελικούς να παίξουμε, σήμερα είναι ο πρώτος. Θέλουμε να παλέψουμε για τη νίκη».

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και τους δύο χαμένους πόντους: «Το παιχνίδι τελειώνει όταν σφυρίξει τελευταία φορά ο διαιτητή. Ακόμη κι αν είμαστε δύο γκολ μπροστά, δεν πρέπει να φεύγει η προσοχή και η συγκέντρωσή μας για οποιοδήποτε λόγο. Το παιχνίδι της Τρίπολης μας έδωσε ένα καλό μάθημα που θα μας βοηθήσει και στο μέλλον».

Για το πως πρέπει να είναι ο ΠΑΟΚ στην τελική ευθεία της κανονικής διάρκειας: «Πρέπει να είμαστε ο εαυτός μας. Η ομάδα έχει δουλέψει πολύ καλά, ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε μέσα στο γήπεδο. Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο. Αυτό που πρέπει να κάνει ο καθένας είναι να είναι ο εαυτός του και να έχουμε συγκέντρωση και πάθος σε τέτοιου είδους παιχνίδια. Θα παλέψουμε και για τους δύο τίτλους μέχρι το φινάλε».

Όσο για το σημερινό ματς: «Το παιχνίδι με την ΑΕΚ θα είναι ματς για μαχητές. Θα έχει ένταση και πάθος. Η ΑΕΚ έχει ποιότητα και γι’ αυτό βρίσκεται στη θέση που βρίσκεται. Εμείς έχουμε μελετήσει καλά το παιχνίδι και ποια θα είναι τα όπλα της. Πρέπει να μπούμε με σωστή νοοτροπία και να εφαρμόσουμε τη δουλειά μας στο γήπεδο. Νομίζω πως θα τα καταφέρουμε».