Ολυμπιακός: Πολλές «παγίδες» στη Λαμία, ο εαυτός του θα μετρήσει

Σε μία έδρα που πέρασαν οι άλλοι μεγάλοι με νίκες και χωρίς να δεχτούν γκολ, ο Ολυμπιακός ξέρει τι έχει να αντιμετωπίσει από την Λαμία.

Ολυμπιακός: Πολλές «παγίδες» στη Λαμία, ο εαυτός του θα μετρήσει

Η Λαμία είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και κάνει ό,τι μπορεί προκειμένου να ανακάμψει και να μη μείνει μόνο με τη δόξα της συμμετοχής στα ημιτελικά του Κυπέλλου (και με το όνειρο για υπέρβαση και τελικό). Άλλαξε πάλι προπονητή, έκανε μεταγραφές τον χειμώνα και είναι βέβαιο ότι απέναντι στον Ολυμπιακό θα διεκδικήσει με πάθος ό,τι μπορεί να πάρει. Τον ένα βαθμό με ρεαλιστική προσέγγιση από τους ανθρώπους της και με μεγάλη προσοχή στο αμυντικό παιχνίδι.

Είναι μία ομάδα με καλές μεταβάσεις στις αντεπιθέσεις της και είναι κάτι που ο Ολυμπιακός οφείλει να έχει κατά νου στο αυριανό (19/2) ματς. Για να μη βρεθεί προ εκπλήξεων πρέπει να έχει το μυαλό του και στην άμυνά του, σε ένα παιχνίδι που προβλέπεται να έχει την εικόνα του μισού γηπέδου. Με τον Ολυμπιακό να έχει την κατοχή και την Λαμία μαζεμένη.

Σε αυτή την έδρα έχουν περάσει άνετα οι υπόλοιποι τρεις διεκδικητές. Χωρίς να δεχτούν γκολ. Η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ με 3-0, ο Παναθηναϊκός με 2-0. Θα μπορούσε να είναι μια εξτρά παγίδα υποτίμησης εκ μέρους του Ολυμπιακού αυτό το στοιχείο, αλλά όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση και με κάθε τρίποντο να έχει υπερπολύτιμη αξία, κανείς δεν περιμένει ότι ο Μίτσελ και οι παίκτες του θα μπουν στο ΔΑΚ της πόλης με χαλαρότητα. Και θα πιστέψουν ότι θα νικήσουν άνετα.

Είναι κάτι που αποκλείεται να υπάρξει ως σκέψη στους ερυθρόλευκους κι αυτό είναι ίσως και το μεγαλύτερο όπλο τους για το τρίποντο, ώστε να υποδεχτούν όπως πρέπει και χωρίς άλλες σκέψεις τον Παναθηναϊκό το άλλο Σάββατο (25/2).