ΑΕΚ: Mε Aραούχο, αλλά χωρίς τον Γαλανοπούλου στην Τούμπα!

O Σέρχιο Αραούχο δικαίωσε τις προβλέψεις ότι θα είναι στην μεγάλη αναμέτρηση της 23ης αγωνιστικής στην Τούμπα κόντρα στον ΠΑΟΚ, παρά τις ενοχλήσεις των προηγούμενων ημερών από χτύπημα στην προπόνηση, αλλά πρόβλημα προέκυψε για τον Αλμέιδα με τον Κώστα Γαλανοπούλο.

ΑΕΚ: Mε Aραούχο, αλλά χωρίς τον Γαλανοπούλου στην Τούμπα!

Αρχηγού παρόντος θα πορευθεί η ΑΕΚ στην Τούμπα στο μεγάλο ματς της 23ης αγωνιστικής της Super League, κόντρα στον ΠΑΟΚ με τον Ματίας Αλμέιδα να ανακοινώνει μετά το πέρας της Σαββατιάτικης προπόνησης την αποστολή και να συμπεριλαμβάνει σε αυτήν τον Σέρχιο Αραούχο.

Ο Αργεντινός φορ είχε ενοχλήσεις από χτύπημα που δέχτηκε σε προπόνηση μεσοβδόμαδα (από τον Βίντα) όμως δεν ήταν αρκετές για να τον αφήσουν νοκ-άουτ από το σπουδαίο ραντεβού της ομάδας του και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του, σε αντίθεση με τον Γαλανόπουλο που ένιωσε αδιαθεσία στην τελευταία προπόνηση και έμεινε εκτός.

Προστέθηκε έτσι στις απουσίες των Μοχαμάντι, Φερνάντες και Μαχαίρα

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Μουκουντί, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Φράνσον, Μάνταλος, Άμραμπατ, Γκαρσία, Φαν Βέερτ, Τσούμπερ, Αραούχο, Ελίασον.