Πινέδα: Προανήγγειλε διαβουλεύσεις του μάνατζερ του με ΑΕΚ και Θέλτα για το τι μέλλει γενέσθαι!

O Ορμπελίν Πινέδα μιλώντας για το μεγάλο Κυριακάτικο ματς με τον ΠΑΟΚ (19/02, 20.30) αναφέρθηκε και στο μέλλον του αποκαλύπτοντας ότι ο εκπρόσωπος του θα έχει επαφές τόσο με την ΑΕΚ, όσο και με την Θέλτα (που έχει τα δικαιώματα του) για ν' αποφασιστεί το τι θα γίνει!

Πινέδα: Προανήγγειλε διαβουλεύσεις του μάνατζερ του με ΑΕΚ και Θέλτα για το τι μέλλει γενέσθαι!

Παραμονή του μεγάλου ματς στην Τούμπα με τον ΠAOK o Oρμπελίν Πινέδα έκανε ένα χρονικό άλμα προετοιμάζοντας μας για το... σίριαλ του καλοκαιριού που θα είναι η παραμονή του ή μη στην ομάδα.

Ο Mεξικανός διεθνής χαφ που έχει δοθεί δανεικός για ένα χρόνο (χωρίς οψιόν αγοράς) στην ΑΕΚ από την Θέλτα είπε ότι ο εκπρόσωπος του θα έχει επαφές με τις δύο ομάδες για το τι μέλλει γενέσθαι αφήνοντας τα πάντα ανοικτά.

Αυτά είπε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα της Nova μιλώντας ενόψει του αγώνα με τον δικέφαλο του Βορρά:

«Αυτό που σκέφτομαι είναι πως η ομάδα τα πηγαίνει εξαιρετικά, αλλά εμείς πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά στις προπονήσεις και στους αγώνες και τα αποτελέσματα να έρχονται έτσι όπως τα θέλουμε.

Έρχονται δύσκολα παιχνίδια και πρέπει να είμαστε έτοιμοι. Γνωρίζουμε πολύ καλά πως ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ καλή ομάδα, είναι μια ομάδα που τις αρέσει να παίζει ποδόσφαιρο, που όλοι δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους. Και εμείς αυτό πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε αυτό που θέλουμε από το ματς προσφέροντας παράλληλα ωραίο θέαμα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς παίκτες, γνωρίζω πως θα κάνουν το καλύτερο στο ματς, αλλά εγώ σκέφτομαι τη δική μας ομάδα. Όποιος κληθεί να παίξει θα πρέπει να δώσει τον καλύτερό του εαυτό έτσι ώστε την Κυριακή να προσφέρουμε θέαμα και να απολαύσει ο κόσμος τον αγώνα».

Για το εάν βλέπει διαφορές σε σχέση με το ματς του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ: «Θα είναι ένα παιχνίδι όπου θα παίξουμε έντεκα εναντίον έντεκα. Ο ΠΑΟΚ έχει καλούς ποδοσφαιριστές, ξέρω και γνωρίζω ότι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό, αλλά εγώ επιμένω να σκέφτομαι τη δική μας ομάδα. Αυτό που θα πρέπει να κάνει όποιος κληθεί να παίξει, είναι να δώσει τον καλύτερό του εαυτό, έτσι ώστε την Κυριακή να μπορέσουμε να δώσουμε ένα πολύ ωραία θέαμα και να διασκεδάσουμε τον κόσμο».

Ερωτηθείς για το τι θα αποφάσιζε σχετικά με την παραμονή του στην ΑΕΚ, εάν ήταν στο χέρι του: «Αυτό που μπορώ να πω για να είμαι απόλυτα ειλικρινής, είναι ότι εγώ προσπαθώ να κάνω από την πρώτη μέρα που ήρθα αυτό που είχα υποσχεθεί, να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό. Νιώθω δεσμευμένος με την ομάδα της ΑΕΚ. Είπα ό, τι θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα. Από εκεί και πέρα, ειλικρινά, δεν μπορώ να σας πω τι θα συμβεί στο μέλλον. Έχω αναθέσει στον ατζέντη μου να μιλήσει και με τις δύο ομάδες. Οι δύο ομάδες φαντάζομαι ότι θα μπουν σε κάποια διαδικασία (σ.σ. συζητήσεων), αλλά δεν γνωρίζω καθόλου. Το μόνο που γνωρίζω είναι ότι είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ΑΕΚ, στις δικές μου υποχρεώσεις απέναντι στην ΑΕΚ και δίνω καθημερινά τον καλύτερό μου εαυτό. Αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να διασκεδάζω κάθε μέρα και να απολαμβάνω το ποδόσφαιρο κάθε μέρα στην ΑΕΚ. Είναι αλήθεια ότι περνάω πάρα πολύ καλά και ο χρόνος περνά πολύ γρήγορα. Από τα 16-17 μου που ξεκίνησα μέχρι και τώρα που έχω μεγαλώσει, αυτό που προσπαθώ να κάνω είναι να απολαμβάνω την κάθε μέρα. Η οικογένειά μου περνά πολύ καλά, είμαστε πολύ καλά με την οικογένειά μου και τους φίλους μου».