Marca: «Στη Ρεάλ Μαδρίτης γι' αποκατάσταση ο Μαρσέλο»

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ των Ισπανών ο Μαρσέλο θα μεταβεί στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ Μαδρίτης για να ακολουθήσει πρόγραμμα αποκατάστασης.

Marca: «Στη Ρεάλ Μαδρίτης γι' αποκατάσταση ο Μαρσέλο»

Τον γύρο του κόσμου κάνει η είδηση πως ο Μαρσέλο έλυσε το συμβόλαιο του με τον Ολυμπιακό. Ο Βραζιλιάνος είναι ένα τεράστιο όνομα και απασχολεί τα Μέσα το εξωτερικού και ειδικά της Ισπανίας όπου μεγαλούργησε με τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ισπανική Marca φιλοξενεί μεγάλο ρεπορτάζ για τον 35χρονο σταρ και μάλιστα αναφέρεται ακόμη και στον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε το τελευταίο διάστημα και τον κράτησε εκτός δράσης.

Σύμφωνα με τους Ισπανούς αν και η φημολογία για το μέλλον του είναι έντονη, ο Μαρσέλο έχει ήδη κανονίσει φεύγοντας από την Ελλάδα να πάει στη Μαδρίτη. Συγκεκριμένα θα βρεθεί στο προπονητικό κέντρο της Ρεάλ προκειμένου να κάνει αποκατάσταση και να διαπιστωθεί η σοβαρότητα του προβλήματος που τον ταλαιπωρεί.

Αρχικά θα περάσει κάποιες ημέρες στη Μαδρίτη, ενώ η Marca αναφέρει πως υπάρχουν φήμες ότι για τον Βραζιλιάνο σταρ ενδιαφέρεται ομάδα από το MSL και τη Μέση Ανατολή, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του.