Ολυμπιακός: Όταν δεν παίζει ο Εμβιλά…

Ο Γιαν Εμβιλά δεν θα αγωνιστεί λόγω καρτών με τον Ολυμπιακό στην Λαμία. Τι έχει συμβεί φέτος όταν έλειπε ο Γάλλος.

Ολυμπιακός: Όταν δεν παίζει ο Εμβιλά…

Από τους βασικότερους παίκτες του Ολυμπιακού και αυτός με τα περισσότερα λεπτά συμμετοχής είναι ο Γιάν Εμβιλά. Ο Γάλλος χαφ θα λείψει από τον αγώνα της Κυριακής (19/2-16.00) στην Λαμία, με την απουσία του σαφώς να αποτελεί είδηση από τη στιγμή που ο Ολυμπιακός έχει μάθει να παίζει με εκείνον στη θέση του αμυντικού μέσου.

Ο Μίτσελ ετοιμάζει Σαμασέκου και Κασάμι ενώ έχει ενδιαφέρον να δούμε τι έχει κάνει φέτος ο Ολυμπιακός όταν έλειπε ο Εμβιλά από την ενδεκάδα.

Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια η απουσία του ήταν κάτι παραπάνω από αισθητή στο 0-4 με την Μακάμπι Χάιφα και στον αποκλεισμό από το Champions League καθώς ο Μαρτίνς τον είχε περάσει αλλαγή προς το τέλος όταν όλα είχαν κριθεί. Δεν έπαιξε επίσης στην Γαλλία, στον όμιλο του Europa League με τον Ολυμπιακό να χάνει 2-1 από τη Ναντ. Αλλαγή είχε μπει και στο εκτός έδρας 0-0 με την Φράιμπουργκ, ενώ έμεινε στον πάγκο στο τελευταίο ματς, το 0-2 από τη Ναντ. Σίγουρα η απουσία του στην Ευρώπη μέτρησε πολύ.

Στην Ελλάδα δεν είναι το ίδιο. Ο Εμβιλά δεν είχε αγωνιστεί με την… Λαμία ξανά στον πρώτο γύρο (2-0 οι Πειραιώτες), είχε μπει αλλαγή προς το τέλος στο 3-1 με τον Ιωνικό, ενώ απουσίασε στο Κύπελλο, στη ρεβάνς με τον Ατρόμητο (2-2) και στο πρώτο ματς με τον Άρη (1-0). Στα εγχώρια ματς δηλαδή ο Ολυμπιακός βρίσκει τις λύσεις χωρίς τον βασικότερο παίκτη του, κάτι που ο Μίτσελ πιστεύει ότι θα γίνει και τώρα. Με τον Εμβιλα να επιστρέφει ξεκούραστος για το ντέρμπι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό.