Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Μπιέλ και παίζει με Λαμία

Διαθέσιμος για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Λαμία στην Φθιώτιδα (19/2, 16.00) είναι ο Πεπ Μπιέλ.

Ολυμπιακός: Προπονήθηκε ο Μπιέλ και παίζει με Λαμία

Ο Πεπ Μπιέλ ταλαιπωρήθηκε το τελευταίο 10ήμερο με κάποιες μικροενοχλήσεις που οφείλονταν κυρίως στην κόπωση. Στον ημιτελικό με την ΑΕΚ μπήκε από το... παράθυρο στην ενδεκάδα, λόγω της θλιβερής είδησης του χαμού της μητέρας του Σέρτζι Κανός (σ.σ. τον νεαποκτηθέντα Ισπανό θα ξεκινούσε ο Μίτσελ).

Στη συνέχεια, προφυλάχθηκε για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό μένοντας εκτός αποστολής, κινήθηκε λίγο πιο χαλαρά στις προπονήσεις που ακολούθησαν και την Πέμπτη (16/2) έβγαλε όλο το πρόγραμμα στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

Αυτό σημαίνει ότι ο Ισπανός επιθετικός θα είναι κανονικά στη διάθεση του Μίτσελ για την αναμέτρηση της Κυριακής (19/2, 16.00) με την Λαμία στην Φθιώτιδα.

Αυτό που απομένει να δούμε είναι αν θα τον ξεκινήσει κόντρα στην ουραγό του βαθμολογικού πίνακα, μιας και το σχήμα με Χάμες και Φορτούνη πήγε μια χαρά κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ υπάρχει η σκέψη από πλευράς Μίτσελ να δώσει φανέλα βασικού και στον Σέρτζι Κανός.

Κατά συνέπεια, θα έχουν πολύ μεγάλο ενδιαφέρον οι δύο προπονήσεις που απομένουν, έτσι ώστε να δούμε αν τελικά ο Ισπανός τεχνικός τον έχει στις αρχικές του επιλογές για την αναμέτρηση στην Φθιώτιδα.