Εισιτήρια Superleague: Η κορυφή του Ολυμπιακού και η αντεπίθεση του Άρη

O Ολυμπιακός έχει και φέτος στο ξεκίνημα της σεζόν το πιο γεμάτο γήπεδο από όλες τις ομάδες της Superleague.

Εισιτήρια Superleague: Η κορυφή του Ολυμπιακού και η αντεπίθεση του Άρη

Oι ερυθρόλευκοι, στα τρία ματς που έχουν δώσει ως τώρα στο Γ. Καραϊσκάκης, κόβουν μέσο όρο 19.200 εισιτήρια. Τα περισσότερα έκοψαν στο τελευταίο παιχνίδι (2-1) κόντρα στον Αστέρα: 22.800 και τα λιγότερα την 1η αγωνιστική στον αγώνα με τον Λεβαδειακό (15.123).

Η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ως γνωστό έγινε 25 Αυγούστου, όταν πολύς κόσμος έλειπε από το λεκανοπέδιο λόγω διακοπών. Με την επιστροφή του πύκνωσαν και οι φίλαθλοι στο γήπεδο. Ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, την 2η αγωνιστική, έκοψε 19.678 εισιτήρια.

Κι αν η παρουσία του Ολυμπιακού στην κορυφή της σχετικής λίστας είναι σύνηθες φαινόμενο, έκπληξη αποτελεί η παρουσία του Άρη στην 3η θέση. Ο δευτεραθλητής της Football League, στα δυο παιχνίδια που έχει δώσει εντός έδρας- το ένα όμως στο Καυτατζόγλειο- έχει κόψει κατά μέσο όρο 12.787 εισιτήρια.

Όταν η πρωταθλήτρια της SuperLeague AEK δεν ξεπερνά τα 9.000 εισιτήρια (για την ακρίβεια έχει μέσο όρο 8.968 εισιτήρια στα δυο ματς που έπαιξε στο ΟΑΚΑ).

Δεύτερος στον πίνακα εμφανίζεται ο ΠΑΟΚ, με τα 16.255 εισιτήρια που διέθεσε στην Τούμπα, στον αγώνα της πρεμιέρας κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης (έκτοτε δεν αγωνίστηκε στο γήπεδό του).