Ολυμπιακός: Ο Κανός μονιμοποιείται στην ενδεκάδα!

Ο Σέρτζι Κανός έκανε την αρχή με τον Παναιτωλικό και είναι δεδομένο ότι ο Μίτσελ θα του δώσει φανέλα βασικού από τώρα και στο εξής.

Ολυμπιακός: Ο Κανός μονιμοποιείται στην ενδεκάδα!

Η μοίρα τού έπαιξε ένα πολύ άσχημο και συνάμα θλιβερό παιχνίδι... Ενώ ετοιμαζόταν να φορέσει φανέλα βασικού στο ματς Κυπέλλου με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, πληροφορήθηκε τον θάνατο της μητέρας του και «πέταξε» άρον-άρον για την Ισπανία.

O λόγος για τον Σέρτζι Κανός, ο οποίος μπήκε στο 58’ στο ματς με τον Παναιτωλικό και πέτυχε ένα γκολ, κέρδισε ένα πέναλτι και είχε συμμετοχή σε ακόμη ένα γκολ.

Ο Μίτσελ ούτως ή άλλως είχε σκοπό σιγά-σιγά να του δώσει φανέλα βασικού. Είναι δεδομένο λοιπόν ότι από τώρα και στο εξής ο Ισπανός τεχνικός θα τον ξεκινάει.

Μπορεί έως την Κυριακή (19/2, 16.00) που είναι προγραμματισμένος ο αγώνας με την Λαμία στη Φθιώτιδα να μεσολαβούν τέσσερις μέρες, άρα και τέσσερις προπονήσεις, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι ο Μίτσελ δεν έχει αρχίσει να καταστρώνει από τώρα τα πλάνα του.

Ο Κανός λοιπόν θα αρχίσει να παίρνει παιχνίδια ως βασικός, καθώς ούτως ή άλλως από πλευράς φυσικής κατάστασης δεν χρειαζόταν έξτρα δουλειά για να φτάσει στα επιθυμητά επίπεδα. Εκείνο που χρειαζόταν ήταν να αρχίσει να παίρνει λεπτά συμμετοχής για να μάθει το παιχνίδι των συμπαικτών του.

Ό,τι δεν έγινε με την ΑΕΚ στη Ν. Φιλαδέλφεια, θα γίνει την Κυριακή (19/2) με την Λαμία, με τον Κανός να ετοιμάζεται για πρώτη φορά να παίξει βασικός με την ερυθρόλευκη φανέλα.