ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η έδρα μας είναι μόνο η Λάρισα και καμία άλλη πόλη»

Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν οι «βυσσινί» αναφορικά με το γηπεδικό ζήτημα που αντιμετωπίζουν. 

ΠΑΕ ΑΕΛ: «Η έδρα μας είναι μόνο η Λάρισα και καμία άλλη πόλη»

Η ΠΑΕ ΑΕΛ με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την επικοινωνία που είχε ο Αλέξης Κούγιας με τον υφυπουργό αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, προκειμένου να βρεθεί λύση στο γηπεδικό ζήτημα της ομάδας.

Υπενθυμίζουμε ότι το μεσημέρι της Τρίτης (19/9) η θεσσαλική ΠΑΕ δημοσιοποίησε το αίτημά της στη Super League για αλλαγή έδρας και την επιθυμία της να αγωνίζεται εφεξής στο «Αλκαζάρ». Αργότερα την ίδια μέρα προέβη σε επίδοση εξώδικου στο AEL FC Arena με αίτημα να αφαιρεθούν το όνομα, το σήμα και τα χρώματα της ομάδας από την μέχρι πρότινος έδρας της.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Λάρισας:

«Προσωπική επικοινωνία με τον Δήμαρχο Λαρισαίων κ. Απόστολο Καλογιάννη και τον Υφυπουργό Πολιτισμού - Αθλητισμού κ. Βασιλειάδη είχε χθες το βράδυ και σήμερα το πρωί ο κ. Αλέξης Κούγιας.

Όλοι συμφώνησαν ότι είναι αδιανόητο η ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΛ να δώσει έστω και έναν αγώνα πρωταθλήματος ή κυπέλλου εκτός Λάρισας.

Ο κ. Κούγιας εξουσιοδότησε και τους δύο ιδιαίτερα σημαντικούς πολιτικούς άνδρες να κάνουν όποια ενέργεια αυτοί πιστεύουν, ώστε να επιλυθεί ακόμη και μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα ή το αργότερο μέχρι την επόμενη Πέμπτη, που πρέπει να οριστεί η έδρα του αγώνα με τον Παναιτωλικό, το θέμα του γηπέδου της ΑΕΛ.

Οι θέσεις της ΠΑΕ ΑΕΛ ήταν και είναι ότι η έδρα της ΑΕΛ είναι μόνο η Λάρισα και καμία άλλη πόλη της Ελλάδας».