Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 6-1: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

Σούπερ ο Ολυμπιακός στο 6-1 με τον Παναιτωλικό είχε πολλούς διακριθέντες. Η κριτική των «ερυθρόλευκων» με ηγέτη τον Χάμες. 

Ολυμπιακός - Παναιτωλικός 6-1: Η κριτική των παικτών του Μίτσελ

Πολλοί πρωταγωνιστές για τον Ολυμπιακό στην ευρύτατη επικράτηση με 6-1 επί του Παναιτωλικού. Με τους περισσότερους ή σχεδόν όλους τους παίκτες να κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους.

Η κριτική των παικτών του Μίτσελ στον αγώνα με τον Παναιτωλικό

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΣΧΑΛΑΚΗΣ: Δεν είχε δουλειά, αλλά στις φάσεις που βρέθηκε εκτεθειμένος δεν είχε και την ετοιμότητα προηγούμενων αγώνων.

ΡΟΝΤΙΝΕΪ: Φοβερό πρώτο ημίχρονο με διαρκή κίνηση, δημιουργία του πρώτου γκολ και πολλά τρεξίματα. Όχι ίδια απόδοση στο δεύτερο, αλλά ένας παίκτης απόλυτης εγγύησης.

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΠΑΠΑΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΣ: Σκόραρε το πρώτο του γκολ μετά από πολλές προσπάθειες φέτος σε στατικές φάσεις. Αμυντικά άψογος στο πρώτο, είχε και αυτός κακό ξεκίνημα στο δεύτερο όπως και όλη η ομάδα. Ήταν πάντως από τις καλύτερες εμφανίσεις του γενικά.

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΡΕΤΣΟΣ: Εύκολο πρώτο μέρος, δεν μπόρεσε να διώξει στο γκολ του Καρέλη και είχε την ατυχία να τραυματιστεί.

ΡΑΜΟΝ: Ανέβηκε πολύ στο δεύτερο μέρος, αμυντικά ήταν αξιόπιστος και επιθετικά ήταν αυτός που ξεκίνησε το τέταρτο γκολ, ενώ είχε κι άλλες καλές προσπάθειες.

ΓΙΑΝ ΕΜΒΙΛΑ: Απίθανη μπαλιά στη φάση του πρώτου γκολ, πολλές καλές ενέργειες στη συνέχεια, αλλά και κάποια λάθη όπως στο γκολ του Παναιτωλικού.

ΧΟΥΑΝΓΚ ΙΝ-ΜΠΟΜ: Πολύ ανεβασμένος μετά από ένα διάστημα κόπωσης και εξαιρετική δουλειά σε όλη τη διάρκεια της συμμετοχής του. Απολύτως κομβικός για την ομάδα.

ΧΑΜΕΣ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Δύο γκολ, ασίστ, πολύ όμορφες προσπάθειες, ηγετικό παιχνίδι, τεράστια ποιότητα.

ΚΩΣΤΑΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ: Είχε τις εκτελέσεις για δύο από τα γκολ του Ολυμπιακού, αλλά και συμμετοχή στο κέρδος του πέναλτι. Πολύ μέσα στο παιχνίδι, αν είχε καλύτερα τελειώματα η στατιστική του θα ήταν εκπληκτική.

ΓΚΑΡΙ ΡΟΝΤΡΙΓΚΕΣ: Ήθελε να παίξει πολύ και να προσφέρει, όμως σχεδόν όλες οι προσπάθειές του δεν είχαν αποτέλεσμα.

ΣΙΝΤΡΙΚ ΜΠΑΚΑΜΠΟΥ: Άρχισε με γκολ, θα μπορούσε να είχε μπει σε περισσότερες φάσεις στη συνέχεια. Τελείωσε το ματς με την πάσα στον Βαλμπουενά για το έκτο.

ΟΥΣΕΪΝΟΥ ΜΠΑ: Γύρισε μετά από καιρό, θέλει το χρόνο του, είχε μικρολαθάκια και κάποιες καλές επεμβάσεις.

ΣΕΡΤΖΙ ΚΑΝΟΣ: Γκολ, κερδισμένο πέναλτι, συμμετοχή σε ένα ακόμη γκολ. Τι άλλο να περιμένει κανείς από μία αλλαγή επιθετικού. Συγκινητική η στιγμή του πανηγυρισμού του για την μητέρα του.

ΠΑΪΤΙΜ ΚΑΣΑΜΙ: Πήρε χρόνο συμμετοχής κι αυτό είναι καλό για τη συνέχεια.

ΜΑΤΙΕ ΒΑΛΜΠΟΥΕΝΑ: Όσο παίζει θα δίνει τα πάντα. Έδωσε κι ένα πολύ όμορφο τέρμα στο τέλος και παραλίγο μια ασίστ στον Ελ Αραμπί.

ΕΛ ΑΡΑΜΠΙ: Έπαιξε πιο πίσω από τον Μπακαμπού μπαίνοντας αλλαγή και παραλίγο να βρει κι αυτός γκολ στην τελευταία φάση.