Ελίασον: «Δείξαμε υπομονή και σοβαρότητα»

Το σχόλιο του Νίκλας Ελίασον μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Λεβαδειακού

Ελίασον: «Δείξαμε υπομονή και σοβαρότητα»

Στη σοβαρότητα που έδειξε η ΑΕΚ στη νίκη επί του Λεβαδειακού (3-0) στάθηκε ο Νίκλας Ελίασον. Ο ακραίος επιθετικός των «κιτρινόμαυρων» απάντησε και σε ερώτηση για το αν υπήρχε χαλαρότητα μετά την επιτυχία επί του Ολυμπιακού στο Κύπελλο.

Αρχικά είπε: «Ξέραμε ότι θα παλέψουν και θα διεκδικήσουν ένα καλό αποτέλεσμα. Αυτό που θέλαμε και κάναμε ήταν να δείξουμε υπομονή μέχρι να σημειώσουμε το πρώτο γκολ, ήρθε και το δεύτερο γκολ στο α’ ημίχρονο. Στο δεύτερο ημίχρονο μπορέσαμε και πετύχαμε και τρίτο γκολ. Είμαστε χαρούμενοι που μπορούμε και συνεχίζουμε αυτό το σερί κυρίως στην έδρα μας. Πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι με το σημερινό αποτέλεσμα». Και συνέχισε:

«Μετά την ωραία νίκη επί του Ολυμπιακού, από ένα ωραίο βράδυ με τον Ολυμπιακό, θέλαμε να δείξουμε ότι αν θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό φέτος δεν είναι μόνο οι νίκες στα ντέρμπι, αλλά όλες οι νίκες είναι απαραίτητες κυρίως στο πρωτάθλημα, οπότε ναι, θέλαμε να δείξουμε σοβαρότητα, νομίζω ότι τα πήγαμε αρκετά καλά και καταφέραμε να φύγουμε με τη νίκη».