Ολυμπιακός: Η εξήγηση για τον αποκλεισμό του Ντόι

Ο Ανδρέας Ντόι παίρνει ανάσες και δεν παίζει στο ματς του Ολυμπιακού με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη (13/2, 21.00), αλλά θα επανέλθει δριμύτερος.

Ολυμπιακός: Η εξήγηση για τον αποκλεισμό του Ντόι

Δημιουργήθηκε μία αίσθηση στον κόσμο ότι ο Μίτσελ «τιμώρησε» κατά κάποιο τρόπο όσους βρίσκονταν «μέσα» στα τρία γκολ της ΑΕΚ και τους άφησε εκτός αποστολής από το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Καραϊσκάκη το βράδυ της Δευτέρας (13/2, 21.00).

Δεν ισχύει φυσικά κάτι τέτοιο. Ναι μεν ο Ανδρέας Ντόι ταλαιπωρήθηκε αρκετά με τον Λιβάι Γκαρσία και στα τρία γκολ του «Δικεφάλου» δεν έβγαλε την καλύτερη αντίδραση, αλλά ο σκοπός του αποκλεισμού του ήταν να του δώσει ανάσες και να «φορτίσει μπαταρίες» ενόψει της συνέχειας.

Ο νεαρός στόπερ έχει τραβήξει πολύ μεγάλο κουπί τη φετινή σεζόν. Από το πουθενά βρέθηκε βασικός, έβγαλε... μάτια με την απόδοσή του, κέρδισε με το σπαθί του τη μονιμοποίησή του στην ενδεκάδα, αλλά υπάρχουν και στιγμές που χρειάζεται να πάρει κάποια «ρεπό» για να καθαρίσει το μυαλό του και κυρίως να αποφορτιστεί.

Ο Μίτσελ έχει αποδείξει ότι έχει τυφλή εμπιστοσύνη στον Ντόι. Το ίδιο φυσικά ισχύει και από τον σύλλογο, ο οποίος από την πρώτη στιγμή είδε με καλό μάτι το εγχείρημα του Ισπανού τεχνικού να βγάλει από τις ακαδημίες ένα παιδί που ελάχιστοι πίστευαν μέχρι και πριν από το ματς με τον ΟΦΗ στο Ηράκλειο, όπου πραγματοποίησε το ντεμπούτο του.

Θα επιστρέψει λοιπόν ο Ντόι στην ενδεκάδα και αυτό δεν χωράει καμία αμφιβολία. Απλώς, κάποιες φορές χρειάζεται να μένει λίγο στα «πιτς» για να πάρει τις απαιτούμενες ανάσες.