Άρης: Καταγγελία από Μήτρογλου, απάντησε η ΠΑΕ

Η ΠΑΕ Άρης απάντησε στον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος προχώρησε σε καταγγελία κατά της διοίκησης για τη μη καταβολή μιας δόσης διακανονισμού.

Άρης: Καταγγελία από Μήτρογλου, απάντησε η ΠΑΕ

Ο Κώστας Μήτρογλου προχώρησε σε καταγγελία κατά της ΠΑΕ Άρης για τη μη καταβολή μιας δόσης διακανονισμού και η διοίκηση της ομάδας της Θεσσαλονίκης απάντησε ότι ο πρώην ποδοσφαιριστής τους ήδη έχει πληρωθεί και προχώρησε σε αυτή την ενέργεια για καθυστέρηση επτά ημερών.

Ο Μήτρογλου είχε καταθέσει προσφυγή κατά της ΠΑΕ Άρης διεκδικώντας ένα ποσό της τάξεως των 600.000 ευρώ. Στη συνέχεια οι δύο πλευρές βρήκαν εξωδικαστική λύση διακανονίζοντας το ποσό σε δόσεις. Την περασμένη εβδομάδα η πλευρά του παίκτη προχώρησε σε καταγγελία στο Διαιτητικό Δικαστήριο ζητώντας την επιβολή ποινών για τη μη καταβολή μιας δόσης.

Η ΠΑΕ Άρης απάντησε πως «ο Μήτρογλου είναι ήδη πληρωμένος και τη δόση αυτού του μήνα η οποία λήγει αύριο (14/2) και ανέρχεται στο ποσό των 50.000 ευρώ. Έκανε καταγγελία γιατί καθυστερήσαμε τη δόση του Γενάρη 7 μόνο ημέρες. Είναι πληρωμένος κανονικά, κάθε μήνα εισπράττει 50.000 ευρώ και δεν υπάρχει ζήτημα κυρώσεων».