Ολυμπιακός: Με βασικούς τους Ρέτσο και Ραμόν κόντρα στον Παναιτωλικό

Μια ξεκάθαρη δοκιμή δεν έκανε ο Μίτσελ, έτσι ώστε να ειπωθεί με σιγουριά ότι έχει καταλήξει στην ενδεκάδα που θα παρατάξει κόντρα στον Παναιτωλικό

Ολυμπιακός: Με βασικούς τους Ρέτσο και Ραμόν κόντρα στον Παναιτωλικό

Μια ξεκάθαρη δοκιμή δεν έκανε ο Μίτσελ, έτσι ώστε να ειπωθεί με σιγουριά ότι έχει καταλήξει στους «11» για την αποψινή αναμέτρηση. Έχει κάνει κάποιες αλλαγές στα διπλάκια και στις ασκήσεις τακτικής και φαίνεται ότι το προβάδισμα το έχουν οι εξής: Ο Πασχαλάκης σίγουρα θα επιστρέψει στα γκολπόστ.

Το ίδιο ισχύει φυσικά και για τον Ροντινέι, ο οποίος δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί για δεύτερο σερί ματς στον πάγκο. Στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ραμόν φαίνεται ότι έχει «κλειδώσει» για να πάρει τη θέση του τιμωρημένου Ρέαμπτσιουκ. Το κεντρικό αμυντικό δίδυμο που έχει τις περισσότερες πιθανότητες να δούμε είναι ο Παπασταθόπουλος με τον Ρέτσο.

Στα χαφ οι Εμβιλά και Χουάνγκ έχουν τον πρώτο λόγο, με τον Χάμες μπροστά τους, τους Φορτούνη και Γκάρι στα πλάγια και τον Μπακαμπού στην κορυφή της επίθεσης. Ο ενδοιασμός έγκειται στην περίπτωση του Χουάνγκ. Ο Νοτιοκορεάτης δεν δείχνει να πατάει γερά στα πόδια του, έχει παρουσιάσει σημάδια κόπωσης και έχει φανεί στα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ότι δεν μπορούσε να βοηθήσει όσο στο παρελθόν λόγω της σωματικής του επιβάρυνσης. Αν δεν παίξει ο Χουάνγκ, τότε θα επιστρατευτεί ο Σαμασέκου.